IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Kā sākt pelnīt internetā - manuālis

Brikson un tu wareetu pakauneeties un to nieka grashu deelj ko sanjem par katru jauno iewilkto dweeseli hyipaa un autoserfaa. Es jaw arii ieniru shajaa industrijaa 12dailypro norieta laikaa - nu un ja tew weesture neklibo tad tu aceries ka 12dailypro un skampeijam ( stormpay ) naudas procesoram tur nekas ar to "lauliibu" nesanaaca

Kawns braali liepaajniek :evil:

Ceru ka newienu neapwainos taisnie un nomeerkjeetie komentaari - taakaa esu wiens no online pelniitaajiem-weteraaniem, tad waru atljauties jums patiesiibu teikt aciis - un tilkai taapeec lai juus neapzagtu shie skami.

Ar wislielaako cienju
Tulks

aaa nu pats jau atzinies ka uzraavies uz 12dailypro ( es tur starpcitu ljoti zoliidi paspeeju iznjemt) laikam smuku summinju zaudeeji un tad atmeti ar roku visam un tagad visiem staasti cik tas ir slikti :D lai tak katrs pelna kaa grib. un par to pashu Multi Level Marketing, kuraa tu tagad esi iekshaa cik saprotu, es vareetu ari nosaukt desmitiem veidu kaa apkraapj cilveekus, ievelk tajaa sisteemaa utt, un pat tepat latvijaa tadi varianti aatrodami... Ir ari ljoti labi un stabili MLM. Visur ir savi plusi un minusi. galvenais maaceet tos plusus izmantot. taa ka nav verts strideeties kas ir labaaks :) un shis forums ir par pelnishanu nevis zaudeeshanu :D

Te izskataas ka viens kaa uzraavaas uz taa 12dailypro taa veel tagad nav atguuvies un visus tagad noliek! :lol:

Prestons teica:
Te izskataas ka viens kaa uzraavaas uz taa 12dailypro taa veel tagad nav atguuvies un visus tagad noliek! :lol:

tie 12daily pro, un visi pareejie, hehe, kaa empower, un hvz cik tuukstoshi veel ir fufelis tak. ja tu pelni ar to ka piesaisti citus, lai varetu piesaistiit citus, nu tad TU IR **********.

ja tomer interesee piesaistiit citus (respekjtiivi, potencialos klientus), tad ieskaties 'affiliate program' jomaa.

Ja te kaads ir ***** tad tikai tu!Kur tu redzeeji ka es gribu kaadu piesaistiit???

sevishki nevajadzetu nopuuleeties piesaistot referalus it sevishki lielu procentu hyipos, jo taapat tie aatri pazuud un puules buus veejaa. un vispar davai bez lamaashanaas sheit. prieksh tam ir Private message!!!!!!!!!!!!! :evil:

Prestons teica:
Ja te kaads ir ***** tad tikai tu!Kur tu redzeeji ka es gribu kaadu piesaistiit???

nebiji konkreeti domaats TU mans mazo draudzinj.

ideja bija par to ka... ja tava politika ir virtualie inet mlm... tad gan tas butu tu... :)

hmm reti kursh autosurfs nenoturoties 1 apgreidam mirst, vajag tik regulari mainit surfus. Pirms tam apskatot vai tie maxa, un ilgak nepalikt pa 1 upgreida terminju. Tad jau var pelnit, bet arii - nosaciti, jo 3000 ieliekot jauna projekta bus cauri, labaka gadijuma ar paarsimts dolariem tu izvilxi...

Skatos ka viens otrs vēl joprojām reģistrējas e-ls zem manis. Tad jaunākais info:

No e-ls vairs nevar ielikt naudu e-gold kontā.

Tagad variants ir tāds, ka papildinām e-ls kontu no sava bankas konta.
Tad jaatver konts webmoney un aizskaitām to naudu no e-ls uz webmoney kontu.

Tad caur šo - https://www.roboxchange.com/Client/Index.p?p=Briksons
var konvertēt no webmoney uz e-gold kontu.

Un izņemt no e-gold var apgrieztā secībā kā konta papildināšana.

es kko nesaprotu....ja es peerku update un ieskaitu naudu tajā kontaa kur noraadiits man veel jaaraxta kkam ka es ieskaitiiju? vai ta nevar but ka pasam jaskaita kkada konta?

Ja iet runa par autosurfiem, tad nekas nevienam nav jāraksta un viss notiek automātiski

Atpakaļ
Tops