IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Ruspaidmails

skrachs

New member
Pievienojies
10. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
nedaudz būs jāsaprot krieviski.
izmaksas notiek automātiski pēc pieprasījuma uz e-gold kontu.
lai nopelnītu šeit naudu jāpiereģistrējas šeit
kad esi piereģistrējies tad vari meklēt tur tādu linku kā Письма, tur ir vēstules. atverot vēstuli paša apakša ir links uz kura jāuzspiež, jānogaida noteiktais laiks, un jūs saņemsiet naudu.
ir arī referāļu programma. no pirmā līmeņa referāļiem jūs saņemsiet 10%

ruspaidmails

Nesaprotu, kāpēc man vēl sadaļā "Pismi" nav bijusi neviena vēstule? :( Tikai labi, ja dienā parādās 3 lapas sadaļā "Kliki".

http://www.ruspaidmails.com/index.phtml?ref=48178
es jau divus centus nopelniiju un vienu paneema pa komisijas maksu. Vienalga cik lielu summu pieprasi visam komisijas maksa ir vienaada???

par vienu centu lielaka man nav bijusi. citreiz vispar nav komisijas maksas.

kas noticis ar ruspaidmails!!!!!???? Man neit jau otro dienu. Jums iet? Cerams ka nebankrotēs!

Ps. Skatos Skrach , ka esi iepostējis vairākus Get paid to.... Varbūt vari vēl kādu iepostēt?

Viss kārtībā - šodien pat saņēmu izmaksu. Komisija vēljoprojām nemainīga $0.01

Vēl joprojām maksā - tiko saņēmu kārtējo izmaksu uz webmoney !

Man ar te ir kāda čupiņa ar referāļiem un katru nedēļu noņemu pa kādai summiņai.
Vēstules un Klikus ir vērts pārbaudīt rīta pusē, tad to ir vairāk (it sevišķi pirmdienas rītā). :)

Atpakaļ
Tops