IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

RusIP

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
RusIP

Šis gan nav autosērfings, bet viens no labākajiem krievu manuāliem sērfingiem.
Izmaksā arī uz egold uzreiz pēc pieprasījuma
Nedēļā var nopelnīt ap 1$, bet ja tam velta vairāk laika, tad arī vairāk.
Katras lapas apskates beigās jānospiež uz konkrēta skaitļa, kas parādās lapas apakšā vai augšā.

Bieži rodas problēmas ar pārāk labām antivīrusu programmām, kas var nobloķēt šo uzpeldošo skaitļu parādīšanos (man bija problēmas ar Kaspersky un Norton Internet Security)

Bet citādi ļoto labs, jo nekas nav jāiegulda.

Reģistrējamies šeit

rusip.jpg

Lūdzu arī bilde. Kopā no šī jau esmu dabujis izmaksās 11$

Vakar pieprasiju un uzreiz saņēmu kārtējo izmaksu.
Parasti izņemu katru pirmdienu.

ev LOUD tak beidz list citaas teemaas kas tevi vairs neinteresee, pats pirmstam shkiet njemies ar visu shito... un vispaar ja labi papuulaas tad var ari visas tavas 2 SALEs pudelees ari salasiit nedeljaa ja labi meklee :D taa ka katram savs....

Kredītus var pārdot, bet ko lai dara ar kuponiem? :(
Man to 80 gab.

Man ar ir izmaksājuši - vairākkārtīgi un vienmēr tas noticis momentāli. :)

Skatos, ka jau kuro dienu RusIP neizmaksā naudu. Es vienīgais tāds apdalīts vai tomēr ir arī citi nabadziņi?

P.S.

Pirmais posts :)

Edit:

Kā piesaucu šajā forumā, ka nemaksā jau kuro dienu, beidzot pēc 7 dienu klusēšanas saņēmu izmaksu nekavējoties pēc pieprasījuma.

Jā man ar nupat atpakaļ bija problēmas! Nedēļu nemaksāja! Itkā viss atkal strādā! Un izmaksas izmaksā momentāli!

Man viss darbojas un maksā laukā arī. 2 dienas atpakaļ pieprasīju un uzreiz arī saņēmu uz E-Golda kontu.

Atpakaļ
Tops