IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Rīgas Dinamo domains

adminsadmins is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
Pievienojies
14. Marts 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
jau laicinju atpaklaj paspeeju pagraabt dinamoriga.org , tas bija peedeejais kas bija palicis.
ofiiaali vinjiem Rigas dinamo pieder dinamoriga.lv un .eu iespejams ari dazi no parejiem aiznjemtajiem pieder vinjiem, tik nekas nav uzlikts virsuu...

ka jus domaajiet pagaidiit kad dinamo bus pietiekoshi populars un noplest mosh normalu pikjiti par domenu, vai ari uzbliezt kaadu fanu lapu virsuu? domaaju problemas ar autortiesibaam nevajadzetu but, jo nav jau nekada brenda itkaa..

ADMIN, kā ar problēmām - nezinu. Zinu tikai to, ja tu reģistrē .lv domeinu, kurš ir kādas kompānijas nosaukums. Piem A/S Latvenergo, un es reģistrēju www.latvenergo.lv , tad viņiem ir visas tiesības atņemt man to domeinu, jo es izmantoju viņu nosaukumu. Kas varētu šinī gadijumā būt, kad tu reģistrēji .org domeinu, nezinu kas būs. Jo Dinamo arī manliekas, ka skaitās kautkādas peļņas vai nepeļņas organizācija. Vai arī es kļūdos ?

hmm nez par Dinamo sauc daudzas sporta komandas visaa pasaulee un vardu riga cik zinu ar izmanto ne viens vien komercials lv un .com domens.. tad jau sanaak ka nedrikst ari taisit:

rigasdinamo.
rigas-dinamo.
dinamo-riga.
utt

Nu ja jau tas nav reģistrēts brends, tad jau pofig itkā. Nu jā, tad jau visur pasaulē būtu jāaizliedz piem. - www.ebay -reviews.com, jo taču ebay brends ir reģistrēts. bet ja es reklamēju ebay produkciju (piemēra pēc, ka viņiem tāda ir), kā affiliate, tad viņiem tas pa labu nāk. bet ja tu reģistrē piem. google-sux-cock.com , tad es domāju ja ļoti google grib, tevi var izvarot tiesā. Jo tu izmanto viņu brendu, un 2. kārt, tu viņus nomelno. Tas tā teorētiski, bet dzīvē neesmu sastapies.

Trenz, tavu pēdējo pieminēto domēu neļautu reģistrēt, jo satur aizskarošus (lamu) vārdus, un tapēc nevarētu. Domājams, ka ja dinamo riga nav eiropas mēroga zīmols, problēmām nevajadzētu būt, vajag papētīt, kas viņi vispār skaitās un tad pārlasīt vēlreiz domēna reģistrācijas noteikumus un tad jau saprastu.. ;)

Nu, Dinamo notiekti neies tik tālu lai tiesāto ar tevi par to domēnu...
Un ja tu to pasniedz kā fanu lapu, tad vispār viņiem arī ir mazs juridisks pamats, ja vien nevāries uz reklāmām, jo tad tā skaitās sveša brenda izmantošana iedzīvošanās nolūkā. Bet tā kā Lativjā šīs lietas vispār nav juridiski sakārtotas, tad jau vienalga..

ssamriga teica:
Nu, Dinamo notiekti neies tik tālu lai tiesāto ar tevi par to domēnu...
Un ja tu to pasniedz kā fanu lapu, tad vispār viņiem arī ir mazs juridisks pamats, ja vien nevāries uz reklāmām, jo tad tā skaitās sveša brenda izmantošana iedzīvošanās nolūkā. Bet tā kā Lativjā šīs lietas vispār nav juridiski sakārtotas, tad jau vienalga..

Man liekas, ka Admins ar tādu domu arī ņēma, lai uzvārītos. Bet juridiski tik tiešām viņi neko nevarētu piešūt

Atpakaļ
Tops