- Pievienojies
- 14. Marts 2006
- Ziņas
- 0
- Reakciju rezultāts
- 1
Zinu ka nav diezko smuki tā darīt, rekomendēt pieeju pa velti, tam kas ir pa maksu, bet man tiešam Jūs žēl, tie kas te knapinās pa kapeikām, klikšķinot reklāmas, mēģinot piesaistīt citus, spamot savus linkus utt. Tas nav interneta bizness! Iesaku sākt apgūt nopietnas lietas. Un ticiet man, nekā tur sarežģīta nav. Tā nav augstskolas ķīmija. Galvenais ir mācīties un paralēli likt lietā savas zināšanas, testeet un nepadoties pēc pirmās neveiksmes. Ar laiku nāk pieredze un tad jau būs arī labi rezultāti. Iespējams jau pēc mēnesha vai pus gada Tu tiksi pie saviem pirmajiem 1000ls kā tas bija ar mani un man pazīstamiem draugiem kam ieteicu mest nost to muļāšanos ar klikināšanu un citiem sviestiem.
Ok labi.
Šī ir populārākā vieta kur var nopirkt dažādus interneta marketinga kursus:
warriorforum.com/warrior-special-offers-forum/
Daļa no tiem nav diezko vērtigi, daļa ir jau ļoti labi zināmu un pat vecu metožu mixlis, bet tikai jaunā iepakojumā. Tāpēc pat neieteiktu visu pēc kārtas pirkt. Lieka naudas izmešana.
Vēl daļa no kursiem ir labi un tiešām dod labus rezultātus. Un pa retam ir arī riktīgs zelts.
Iesācējiem noteikti būs ko pamācīties no katra kursa.
Tā ka kačājiet un apgūstiet un GALVENAIS rīkojieties, jo tikai lasot egrāmatu vai skatoties video pamācības nauda nepelnīsies.
Nav mans saits, tapēc nezinu cik ilgi viņš būs vaļā, tapēc ja cietajā diskā ir vietas, izmantojiet to.
wsodownloads.info/archives/
Šeit arī varam apsriest dažādas metodes saistībā ar tiem kursiem
Te būs daži mani peļņas skrīnšoti no dažiem maniem kontiem, lai jums lielāka iedvesma
Clickbank
Amazon
Lattelecom
Adsense
Un ir arī vēl citi konti..
.
Ok labi.
Šī ir populārākā vieta kur var nopirkt dažādus interneta marketinga kursus:
warriorforum.com/warrior-special-offers-forum/
Daļa no tiem nav diezko vērtigi, daļa ir jau ļoti labi zināmu un pat vecu metožu mixlis, bet tikai jaunā iepakojumā. Tāpēc pat neieteiktu visu pēc kārtas pirkt. Lieka naudas izmešana.
Vēl daļa no kursiem ir labi un tiešām dod labus rezultātus. Un pa retam ir arī riktīgs zelts.
Iesācējiem noteikti būs ko pamācīties no katra kursa.
Tā ka kačājiet un apgūstiet un GALVENAIS rīkojieties, jo tikai lasot egrāmatu vai skatoties video pamācības nauda nepelnīsies.
Nav mans saits, tapēc nezinu cik ilgi viņš būs vaļā, tapēc ja cietajā diskā ir vietas, izmantojiet to.
wsodownloads.info/archives/
Šeit arī varam apsriest dažādas metodes saistībā ar tiem kursiem
Te būs daži mani peļņas skrīnšoti no dažiem maniem kontiem, lai jums lielāka iedvesma
Clickbank
Amazon
Lattelecom
Adsense
Un ir arī vēl citi konti..
.