IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Realas adreses.

Ramona215

New member
Pievienojies
18. Janvāris 2011
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Esmu iesaceja IB,esmu lasijusi epastus, aizpildijusi anketas un klikskinajusi.Reala nauda man bija apmeram 50 euro menesi.Par visu citu es vel lasu un macos.
Vai Jus varetu man atsutit linkus ar adresem kur jus esiet nopelnijusi naudu.Mans emails ramonavan25@gmail.com

Iesaku Tev izlasiit forumu kartigi un varbut jau pec pus gada pelniisi 500 eiro. uz tavu epastu labaakajaa gadijumaa kads aizsuutiis linku uz kartejo BUXU kur nopelnisi 10 centus! :D

Cik es te paskatiijos par Interneta biznesu, tieshaam ir daudz jaalasa,jaabuut aktiivai.Bet sheit informaacija tieshaam
ir ljoti noderiiga.
Bet tas jau ir jebkuraa biznesaa, aktivitaate, zinaashanas un drusku veiksmes.

Lasīt vajag, bet man vairāk gribētos uzzināt pārbaudītas vērtības, precīzāk sakot, adreses, forumus, kur ir lasāmviela gan angļu, gan krievu mēlē. Kā arī neatteiktos, ja kāds varētu apskaidrot mani ar IM starpniecību vai pat aci pret aci. Pusdienas lieku :D

Varu ieteikt vienu.Taatad. Paydotcom ir saits,kurs piedāvā pārdot dazadu firmu preces,pretim sanemot diezgan lielu atlidzibu.Parasti sis atlidzibas ir puse no preces summas.taatad–kas jadara tev? Pieregistrejies,tad ieej sadala promote products. Tad panem from marketplace. Tad izvelies preces kategoriju piem. Games–tas nozime ka tu gribi pardot speles. Tad izvelies kadu preci tu gribi pardot.kad esi izvelejies,uzspied uz promote,kas atradisies vainu zem vai blakus preces nosaukumam. Tad nokope linku kuru tev izmetis. Sis links ir saite uz tavas preces pirkuma lapu. So linku vari ievietot dazados forumos chatos,utt. Ja kads caur so linku iegadasies tavu preci, tad tu dabusi savu dalu. Loti iesaku tev pasutit gold member. Tas looti palidz. Stundas laika atpelniju to naudu 3karsi,jo tad vinji palielina maksu kuru sanem tu par katru pardosanu.+vel tu vari izvietot reklamas. Vislabak preci perk amerikani.vel tu vari ievietot to linku atbilstosos domubiedros.Lai veicas! Links–manā parakstā!

Pelnīšanas veidi netā ir daudz un dažādi. Galvenais atrast to, kurš pašam patīkamāks.

Projektos lielākā vai mazākā mērā ir jāiegulda. Jautājums tikai, cik daudz mēs varam atļauties. Bezmaksas siers jau ir tikai peļu slazdos....

Es arī meklēju papildus peļņas iespējas internetā.

Mani galvenie nosacījumi interneta projektiem bija - maksimāli lielāki procenti, ātra peļņas gūšana un bez riska.

Teiksi, tādu nav! Nē, ir gan! Un labu labais - peļņu jau saņēmu otrā dienā. Galvenais, ka droši, ātri un bez riska!

Lai veicas!

Sīkāk e-pastā: vintavi9@gmail.com

Atpakaļ
Tops