IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

PTC - neobux

snicker

New member
Pievienojies
4. Oktobris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Jautājums ir par PTC projektu "www.neobux.com". Nopērkot referāļus, ja tie nav aktīvi, tad viņi paši tos nomaina, vai man tas jādara, ja man, tad kur tieši to var izdarīt...? :?

Paldies! :wink:

snicker teica:
Jautājums ir par PTC projektu "www.neobux.com". Nopērkot referāļus, ja tie nav aktīvi, tad viņi paši tos nomaina, vai man tas jādara, ja man, tad kur tieši to var izdarīt...? :?

Nē nē nē,ja tie naw aktīvi tie būs tev pašam jāmaina,tas maksā 8 centus,bet patreiz tur refi vispār neizrāda nekādu iznteresi klikot.tākā apdomā kārtīgi vai gribi tērēt savu naudu.

nāc labāk šeit kaut at bux projekts bet maksājoš un refu aktivitāte at aptuveni 75% http://www.star-bux.com/?ref=karlito6283

snicker teica:

Ja tev ir jautājumi par to neobux vari jautāt,pastāstīšu visu sīki kas un kā. :wink:

Atpakaļ
Tops