Tā kā te daudzus interesē kā nopelnīt, cik noprotu, tad te ir arī kāds kurš spēs kaut ko ieteikt, dot kādu ideju...vai palabot manu. 
Tātad pastāstīšu, kas un kā.., mācos 12. klasē, kā jau visās skolās mums ir projekta nedēļa.... nu lūk tā kā vasaras beigās sāku interesēties par pelnīšanu internetā, izdomāju ka varētu mācības skolā apvienot ar kaut ko lietderīgu, šajā gadījumā ar naudas pelnīšanu, nolēmu taisīt projektu vai zpd, tas jau pilnīgi vienlaga - mums pēc izvēles, lūk, teiksim projektu es taisu ekonomikā, tas ir vistuvākais priekšmets šai tēmai tā sanāk
, LAbi Mana aptuvenā ideja - izpētīt pieprasītākās preces Clickbank.com, pēc tam izvēlēties nozari, kura man ir vistuvāk, uztaisīt par to tēmu saitu, protams, ar unikālu tekstu - to forumā izlasīju..(paldies par info), nohostēt + domainu nopirkt un ielikt saitā pāris affiliate uz to tēmu no ClickBank un Beigu beigās optimizēt ar SEO, ā un pievienot AdSense
, tas ir arī viss.
Mans projekta mērķis ir pierādīt un nopelnīt arī pašam internetā
Ceru uz atsaucību, iepriekš paldies 8)
Tātad pastāstīšu, kas un kā.., mācos 12. klasē, kā jau visās skolās mums ir projekta nedēļa.... nu lūk tā kā vasaras beigās sāku interesēties par pelnīšanu internetā, izdomāju ka varētu mācības skolā apvienot ar kaut ko lietderīgu, šajā gadījumā ar naudas pelnīšanu, nolēmu taisīt projektu vai zpd, tas jau pilnīgi vienlaga - mums pēc izvēles, lūk, teiksim projektu es taisu ekonomikā, tas ir vistuvākais priekšmets šai tēmai tā sanāk
Mans projekta mērķis ir pierādīt un nopelnīt arī pašam internetā
Ceru uz atsaucību, iepriekš paldies 8)