IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Projekts ekonomikaa saistiibaa ar affiliate marketingu

djp

New member
Pievienojies
30. Septembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tā kā te daudzus interesē kā nopelnīt, cik noprotu, tad te ir arī kāds kurš spēs kaut ko ieteikt, dot kādu ideju...vai palabot manu. :)
Tātad pastāstīšu, kas un kā.., mācos 12. klasē, kā jau visās skolās mums ir projekta nedēļa.... nu lūk tā kā vasaras beigās sāku interesēties par pelnīšanu internetā, izdomāju ka varētu mācības skolā apvienot ar kaut ko lietderīgu, šajā gadījumā ar naudas pelnīšanu, nolēmu taisīt projektu vai zpd, tas jau pilnīgi vienlaga - mums pēc izvēles, lūk, teiksim projektu es taisu ekonomikā, tas ir vistuvākais priekšmets šai tēmai tā sanāk :D , LAbi Mana aptuvenā ideja - izpētīt pieprasītākās preces Clickbank.com, pēc tam izvēlēties nozari, kura man ir vistuvāk, uztaisīt par to tēmu saitu, protams, ar unikālu tekstu - to forumā izlasīju..(paldies par info), nohostēt + domainu nopirkt un ielikt saitā pāris affiliate uz to tēmu no ClickBank un Beigu beigās optimizēt ar SEO, ā un pievienot AdSense :), tas ir arī viss. :) :D

Mans projekta mērķis ir pierādīt un nopelnīt arī pašam internetā :)

Ceru uz atsaucību, iepriekš paldies 8) :)

protams anglju :) uz Lv auditoriju nav tak jeegas vispaar kaut ko saakt ;) gaidu juusu ieteikumus .. :)

Smejies vai ne, bet tieši šādu (gandrīz) projektu arī es taisu tik zem nosaukuma "Peļnas iespējas internetā" or smthn... + Hipotēze ir nedaudz savādāka, t.i. pierādīt to, ka cilvēks bez nekādiem ieguldījumiem, ja vien neskaita datoru un internetu, var sākt pelnīt netā, no centa līdz dolāram utt. Webs arī ir gatavs, saturs orģināls, valoda - eng, tomēr nelepojos, ka uz Wordpress source, bet nu labāk kā nekā :roll:, ja intersē varu kādam parādīt un uzklausīt kritiku, jo blogs vēl nav gatavs publikai :oops:, taču webam iekš projekta jēga maza, tik advertising stuff, teorija etc. vnk parādīt, kas ir iespējams. Projektā vairāk domāju iesaistīt statistiku, naudas izaugsmi noteiktā laika posmā utt.

Ja tieši affiliate tad ekonomika jau visticamāk, tomēr es izvēlējos primāro informātiku, jo taisos apkopot vairāk informācijas (t.i. gan paid to ..., gan affiliate, gan forex, gan autosurf & hyip utt.) + tehniskās zināšanas, kaut pamati, būs jāsaprot vairāk kā vienkāršā ekonomikā + skolotāja starā par to, ka iesaistīta arī ekonomika... :)))

hehe labs :D nu esam forumaa 2 taadi :D, varbuut veel kaads paraadiisies :D

man jau patiik tie kruties sibie amatieru saiti ar lielu uzrakstu GET RICH QUICK I WILL SHOW YOU HOW!!! un pats saits dienaa dabbuj kaadu 1 sirdiigu visitoru un googlee pat peedeejaa lapaa neraada :D:D
Da nahuj to clickbanku
Gribi aatri un wnklaarshi tad ej uz paydotcom.com un paypal.com pieregistreejies sinee forumaa atratiisi kaa.
Tad izveeleis produktu tikai nekaadaa gatdiijumaa ko taadu par ko tew naw ne mazaakaas saprahanas.
tad piereg. myspace.com, youtube.com facebook.com yahoo.com(yahoo answers), friendster.com. Dabuj visus iepeejamos messengerus kaa skype, yahoo messenger. IRC..
un veic tiesho paardoshanu runaajot ar potenciaalajiem klientiem

Paldies sendlerad :), kad buushu aizstaaveejis savu projektu ekonomikaa.. tad pamegjinaashu
paydotcom.com =)))), nebuutu slikti peec tam to naudu ebay.com tereet uz forshaam lietaam... :D

mazliet smiekliigi, ka cilveeki vel aizvien censhas kaut ko pieraadiit ka var nopelniit internetaa :)

bet nu lai veicas :)

Atpakaļ
Tops