IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Programmas prieksh popularizeshanas.

laurisuk

New member
Pievienojies
17. Februāris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki visiem. Esmu pirmo reizi i-bizness forumaa, ceru uz juusu paliidziibu. Teema pati par sevi man nav svesha, bet nodereetu paaris gudru padomu. Iespeejams shaads topiks jau ir bijis, bet neizdevaas atrast. Taatad man ir tikko uztaisiits blogs, ielikti paaris raksti, un publiceeti ezine. Gribeetu pajautaat, ar kaadaam programmaam palielinat trafiku web lapaam un blogiem? Atrast var daudz un dazhaadas, bet nezinu kam var ticeet un kas reaali darbojas(adwords meeginaaju, bet aatri bez naudas paliku). Otrs jautaajums ir par AdSense. Es adsense pievienoju uzreiz caur forumu zem "add gadget" Man uzreiz piedaavaaja uztaisiit adsense kontu, ko arii izdariiju, bet vai tad man nav jaabuut adsense kontam googlee? Un veel sakaraa ar adsense, es pievienoju ap 10 adsensiem caur blogu, bet reaali man raada tikai 2-3, lasiiju ka adsense ir jaapievieno pasham, rakstot html kodu? Bet es vieniigi sapratu ka japievieno caur "add gadget". Ceru uz sapratni, un kaadu gudru ieteikumu. Paldies jau ieprieksh.

Atpakaļ
Tops