IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

SEO PR Backlinks Generator

vectevs

New member
Pievienojies
3. Decembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Indeksē savu lapu ātri ar PR Backlinks Generator!

PR Backlinks Generator ir programa, kas palīdz Jums atrast simtiem WorldPress blogus ar augstu PageRank kuri atbilst Jūsu web lapas saturam un atļauj Jums publicēt komentāru ar Jūsu linku atpakaļ(links kā paraksts,ieposto savu komentāru un apakša paraksties www.xxx).

Īsumā, PR Backlinks Generator programa var Jūsu lapai sagādāt one way linkus ar augstu PageRank, Google to mīl!
Zemak dažas bildes un apraksts!

prblboxsm.jpg

Tas ir pavisam viegli kā A, B, C ...

PR Backlinks Generator is ātrs un viegli lietojams. Vienkāršs kā A, B, C.

A) Ieraksti atslēgvārdus un piespied "start search" pogu

prblscreen1.jpg

B) Blogus ko programma atradīs izvēlies ar kādu PageRank tev vajadzīgi

prblscreen2.jpg

3) Uzspied load browser pogu un blogus ielādēs un būs gatavi lai postotu komentārus un tad piespied submit.

prblscreen3.jpg

Citas ārzemju lapas ar augstu PageRank neļauj postot komentārus, bet tagad bīdu uz priekšu vienu lv lapu kas orintēta tikai uz LV tirgu posti iet tikai tā ar linku. Ar LV atslēgvārdiem un WorlPress blogi kas ir latviski no 60 blogiem- apm.50 iemetu savus linku 25min laikā. Galvenais kaut ko sakarīgu rakstīt pa tēmai.

tagad dodos pie miera, bet paskatijos kādi 50-80% no tā saraksta ir, rīt no rīta kad celšos tad sametīšu visu kas ir pieejams :)

Tu pats to progu uztaisīji vai arī pārdod svešu? Ziniet, man ta proga ir, es jums par brīvu varu iedot.

PS
Tā proga nav tik laba, jo atrod visus blogus, nevis tikai do-follow, kas reāli ir vajadzīgi backlinkiem. Reāli ir internetā saits, kurš piemeklē tev tieši do-follow blogus, bet es negribu ar jums dalities, jo esmu kretīns.

EDIT:
Joks, esmu labs. Ja gribat, es jums varu jebkādas programmas iedot izņemot Xrumer. Kontaktējaties PM. Nemaksājiet par to, ko nav jāmaksā.

tā progai cena noņemta un sen tas vairs nav aktuāli, jā blogus atrod visus, bet tad tu visus vari saškirot pēc PR. Reāli panākumi ar šo progu ir gūti.

Starpcitu-kas par lapu ?! :D

vectēvs teica:
Citas ārzemju lapas ar augstu PageRank neļauj postot komentārus, bet tagad bīdu uz priekšu vienu lv lapu kas orintēta tikai uz LV tirgu posti iet tikai tā ar linku. Ar LV atslēgvārdiem un WorlPress blogi kas ir latviski no 60 blogiem- apm.50 iemetu savus linku 25min laikā. Galvenais kaut ko sakarīgu rakstīt pa tēmai.

vectēv , kā iet ar to latvisko versiju , vai var to dabūt?

Atpakaļ
Tops