IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles Pokera Roboti

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Pokera robots Shanky Bot

noderēs, lai atvinnētu bonusu, iespēlēt punktus un reikbeku, pārliet naudu no bonusa rēķina vai viltotas kredītkartes rēķina uz savu pamata pokera rēķinu;

.. vai nu vienkārši, lai uzvinnētu, kamēr pats dara ko citu vai guļ :)

pieejami roboti teksasas pokerim, omahai (hi/hi-lo), ari blekdžekam;

robots spēlē sSādās pokera istabās: Bodog - Cake - Red Star - William Hill - Titan - GutShot - BetNgo - Ultimate Bet - PGN Poker

limiti spēlei: NL2-NL5-NL10-NL25, daži profili solīti lidz pat NL50

pie manis iespējams iegūt gan bezmaksas materiālus (publiskos),

gan arī maksas privātus profilus spēlei, ko iespējams iegādāties ar ievērojamu atlaidi no oriģināla cenas;

papildus informācijai, lūdzu rakstiet man uz e-pastu: pokeraceman@gmail.com vai ICQ #: 627332401

nodarbojos ar robotu pokera spēli jau aptuveni gadu, mani ir patstāvigu klientu loks un domstarpību nav bijis - viss, ko piedāvāju,
atbilst īstenībai un cenas ir ļoti demokrātiskas;

Novelc botu šeit: http://adf.ly/2AL1K

Komplekta ir profils spēlei (grinding) limitam NL2-NL4

bota demo strādā 200 rokas, bet ja gribi pilnu licenci - atrodi bota menu pogu > Get computer ID,
nokopē sava kompja ID no faila holdem.log un atsūti man - es ģenerēšu licenses failu un atpakaļsūtīšu;

konkrēti kas neiet? kapēc neraksti man uz e-pastu un nejautā? lūdzu paskaidro, kas neizdodas!? no trīs vārdiem: "man neiet proga" patiesi neko nevar saprast, tev tā nešķiet?

Atpakaļ
Tops