Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
ADMINS teica:Cik tev apmekletaji dienaa un no kurienes naak?
Mailigen reklama gan ir ne pa temu
turnik teica:Tā kā lapa tika palaista jau sen un uz kādu laiku tika atstāta novārtā, ir doma pilnībā vai daļēji(neesmu izdomājis)mainīt lapas kodējumu,veidot jaunu dizainu,karkasu un tml.
Pilnībā piekrītu par lapas 'plikumu',taču nezinu kā šos tukšumus gaumīgi aizpildīt.Ieteikumi??
Saistībā ar rakstiem:forex tirgus man bija, kas pilnīgi jauns, līdz ar to tā bija mana smagākā kļūda-veidot lapu par sev nezināmu un samērā sarežģītu tēmu,bez dziļākas izpētes,jo agrak likās,kas tur ko dažus rakstus neuzcept,poh ka tēma sveša,taču ķeroties pie darba domas krasi mainījās un raksti kādi nu ir, tādi ir.
turnik teica:Ar šo pašu domēnu varētu?It kā .lv angļu valodā neiederas.
turnik teica:cik varētu izmaksāt domēna maiņa pie tā paša hostinga?
turnik teica:Cik saprotu atstājot to pašu mazākas kļūst izredzes uz augstāku vietu meklētājos?
turnik teica:Stulbi sanāk: par šo domēnu jāmaksā,taču peļņas iespējas Latvijas tirgū ir minimālas.Vai iespējmas atteikties no domēna bez tālākas samaksas?Ja nē,ko darīt ar šo pašu?
nu tad taisi uz sa pasa,kas tev hostingu piedāvā?turnik teica:Taču mans domēns ir labi saprotams angļu valodā-"forexbrokers.lv",vienīgi tas atrodas Latvijā.
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.