IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

PIRAMIIDA

bums

New member
Pievienojies
16. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
PIRAMIIDA klasiskais pelniishanas veids kas daudzu viduu nav populaars. Es pelnu ar Krievijaa vecaako piramiidu NATLA...shogad jau divi refi 1-ajaa liimenii man nesa pirmo shii gada pelnju. Es NATLA piedaavaaju iesaaceejiem jo tur ir daudz profesionaali labi noformeetas informaacijas ir preciiza pelniishanas sisteema 2001 gadaa taa bija Krievijaa labaakaa pelniishanas siteema - populaaraakaa un veel aizvien darbojas...

Ja gribi kljuut taas daliibnieks tad paraksties uz maniem izsuutiijumiem raksti uz e-mailu noraadiito tajos un es aizsuutiishu reflinku...

Ideja vienkaarsha Tu lai iestaatos ieejot pa manu reflinku http://natla.........641/ centraa tabulaa uzspied uz linku pirkt 1-o paketi par 3$.
atveersies lapa kuraa siiki un pamatiigi buus aprakstiits kas jaadara, jaaregjistreejas WM un jaaatver WMZ konts tad no taa ar protekciju uz 7-aam dienaam jaapaarskaita uz aprakstaa no raadiito WMZ (manu kontu) 3$ (noraadot piebildee savu E-mail adresi, WMZ konta numuru un WM ID numuru) un viss.

Es ieejot savaa WMZ kontaa pamanu paarskaitiijumu ar protekciju redzu tavu E-mail adresi suutu tev pirmo veestuli ar linku uz 1 dalju virtuaalaa prece...un taalaakas instrukcijas...tu man atsuuti protekcijas kodu es ar to atblokjeeju paarskaitiijumu un no 3$ paarskaitu 0.99 pasuutot tavu refu piesaistiishanas lapu..aiziet komisija 0.01 un mana pagaidu pelnja ir 2$...TAs ir pirmais liimenis...

Tevis piesaistiitie refi pirks no manis 2-o liimeni par 3$ kurus es peec 3-s refu regjistraacijas 1-ajaa liimenii jau nopirku...kad jau ir man 3-s 2-aa liimenja pirceeju man jaanopeerk ir 3-ais liimenis par 20$...tad es sanjemu 3-o linku un atarhiveejot visus triis linkus tieku virtuaalaa telpaa taa ir taa prece ko pirmaa 3-s liimenju piramiidas daliibnieki galu galaa nopeerk...Taalaak turpinaas un liidziigi bet jau daargaak notiek 2-ais posms...

Papildus saviem refiem es uzreiz suutu (pagaidaam krievu valodaa) veselu komplektu ar veestuleem kaa veidot savu automatizeeto pelniishanas sisteemu kopaa ar 5 baneriem un 1-u maajas lapu...veestules arii html kodos...nu taa tas iisumaa viss....

Praktiski man ir daudz 1-aa liimenja pirceeju bet nav otraa taa ka praktiski man ir pastaaviiga pelnja...

Izklausas kaut kas dīvains, domāju ka reti kurš iesaistīsies tādā programā, vnk darbs ir ar reflinkiem , un cik skatos kā iet cilvēkiem kas iesaistijās affilation maerketinga un tur vinus izplatija, nu tad...bet varbut Es vnk jēgu nesapratu!

NATLA Taa ir klasika...DARBOJAS JAU 7 GADI KAS PIRAMIIDAAM IR kas nedzirdeets. Un veel ja njem ka taa ir Krievijas virtuaalais projekts...Bet es iesaku iesaaceejiem (var pat neregjistreeties) bet palasiit galveno reklaamas -reflinku piesaistes lapu tad uzspiest uz linku apmaksaat atveras apraksts ar bildeem kaa straadaat ar WM...ljoti izmeljoshi un profesionaali.

Par to ka neviens nedarbosies...muljkjiibas ja taa buutu tad 7-i gadi tas nedarbotos...daudzi iziet vairaakus rinjkjus un pelna...bet protams tas ir labs tiem kas maak piesaistiit savas ref komandas...Es saviiem refiem neuzstaaju lai staajas shai projektaa bet skati shogad ir jau divi http://www.boze1.lv/NATLA4.html ...

Vispaar jaareekjinaas kad ja piedaavaa piramiidu partneriem ir pret sho vaardu alergjija atceroties "latgaliites" "MMM" u.c. beediigi slavenas kampanajs...

Bet ja piramiida buutu tik slikta tad mees taas Eegjiptee neredzeetu... :P

NATLA rullee....viss notiekas...bet cilveeku fobijas pret paarskataamaam piramiidaam turpinaas taapeec ja tu reklamee savu projektu kaa piramiida visdriizaak tu nedabuusi refus, bet ja uzrakstiisi 1000$ dienaa...o tad uzreiz aizies...tev pat nav jaaprecizee, ka shaadu sumuu sanjemsi ja piesaistiisi 1000 daliibnieku....kas maksaa...

Kāpēc šitais klauns ir VIP? Es vispār nesaprotu, kāpēc INTERNET BIZNESA FORUMĀ ir atļautas diskusijas par piramīdām. Tas taču ir skaidrs, ka piramīdās pelna tikai tie, kas pārdevuši savus draugus un ģimeni, lai vēlāk no to ieguldītās naudas varētu uzvārīties. Turklāt, bieži šīs piramīdas pārstāj maksāt (mulberry precedents), un viss izput vējā. Naivie ļaudis, psc, skumji paliek! Un tas, ka piramīdas darbojas vairākus gadus, arī nav nekas neparasts. Jo ilgāk darbojas, jo vairāk uzticības, jo vieglāk vēlāk būs piečakarēt cilvēkus.

Atpakaļ
Tops