IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pelniishana netaa skan paaraak skaisti, lai buutu patiesiiba

Minder

New member
Pievienojies
16. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Izlasiet sho pirms uzsaaciet pelniishanu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Forex_scams

tur ir teikts par forex, kaut gan neticu tāpat tam visam![/b]

Logiski ka internetaa netruukst arii kraapnieku, un tas attiecas visaas jomaas, ne tikai forex. Tapeec pirms njemties ar interneta naudas lietaam, ir jaizpeeta kas taa ir par kompaaniju, kaadas atsauksmes no citiem utt, nevis jaatic daudzsoloshai reklaamai un pirmajam labajam iespaidam. Daudzi jauninjie arii iekriit un krapnieki uz to dzivo. Pieredze naak ar laiku un tad visas lietas virzaas daudz labaak...

Protams, ka daudz kas ir pašam jāpārbauda. Gadās arī , ka kāds jauniņais forumos iepostē, ka projekts nemaksā, bet beigās izrādās, ka pats vien bijis vainīgs un nav izlasijis noteikumus vai nav apgreidojies otrreiz, lai saņemtu izmaksu. Tā ka visam netā nemaz nevar ticēt. Pašam vien jāskalda risks, darbojoties vairākos projektos un viss jāpārbauda un jātestē.

Mans ieteikums tiem kas tomeer ir tyk stuurgalwiigi un cer ka ar tyk nestabilu "biznesa speeli"kaa hyip vai serfi nopelniis milionus ,kaa to wisu paarbaudiit:
war iet uz scam.com - taa ir baigaa datu baaze ar hyip un serfa skamu tuukstoshiem ( ja winju NEBUUTU TYK DAUDZ juus weel joprojaam gribat papildinaat sho saitu adminju kontus:( nu newar liegt jums wilties un pakaast juusu suuri gruuto naudu, ja reiz ir taada weeleeshanaas - taatad sliidam zemaak par hyip un serf skam kaapneem..

Traffiku war wislabaak paarbaudiit Interneta pirmajaa traffika meeritaajaa - alexa.com

weel iesaku googlaa pamekleet - juusuhyuipavai serfa waards + scam , vai tas pats un + forum, BET NEEJIET OFICAALAJOS sho hyipu un serfa forumos - tajos uzdarbojas adminji kaa tiem izdewiigaak - izkropljo sabiedriibas skatiijumu liidz nepaziishanai - izdzeesh pamatotus waj nepamatotus negatiiwos postus - taaka ejiet uz neatkariigajiem..

uz sitienu wais newaru acereeties kur weel war tos skamerus paarbaudiit..
es wienkaarshi ar sho waardatieshaakajaa noziimee nolaaadeeto industriju nedarbojos - un saaku bik aizmirst sho to , ka swais naw man tyk aktuaals..

bet shim postam war rasties weel kaada seerija, ja ir taada weeleeshanaas..

Eu nu beidz te baidīt cilvēkus ar tiem SCAmiem. Es pietiekoši daudz viņos esmu nopelnijis. Katrs autosurfs kādreiz nobeidzas, bet līdz tam viņos visos var pelnīt.
Viena mana shēma tāda, ja kādam interesē, pirmajā reizē jaunā autosurfā uzreiz likt lielāku summiņu un kad to izmaksā atpakaļ likt tikai peļņu un vairs ar savu naudu neriskēt.
Un protams piesaistīt pēc iespējas vairāk referāļus.

Briksons teica:
Eu nu beidz te baidīt cilvēkus ar tiem SCAmiem. Es pietiekoši daudz viņos esmu nopelnijis. Katrs autosurfs kādreiz nobeidzas, bet līdz tam viņos visos var pelnīt.
Viena mana shēma tāda, ja kādam interesē, pirmajā reizē jaunā autosurfā uzreiz likt lielāku summiņu un kad to izmaksā atpakaļ likt tikai peļņu un vairs ar savu naudu neriskēt.
Un protams piesaistīt pēc iespējas vairāk referāļus.

cik daudz tada autosurfa var nopelniit?

klausies Sandi vienkarshu strateegiju, pie kuras nekad gandriz nevar zaudeet, ja nu vienigi hakeri apeed to saitu, bet tapeec jau jasadala risks. bet parasti daudzi sadeg pie shiis strategijas, jo ieiet azartaa un domaa ka maksaas vel. taatad paraadaas jaus autosurf. zinaataajs uzrez pateiks ka vinjsh ir ne bez puuleem taisiits. parasti tadi dzivo kadas 30-100 dienas un tad pazuud ar ponzi shemaa sapelnito naudu. bet saakumaa vinji maksaa vienmeer, lai pievilinaatu parejos un viss ir 100% kartibaa. tapeec atliek saakumaa ielikt piemeram 100$ un pec 10 dienaam bus 150$ un tas nostradaa 9 gadijumos no 10, bet ja safanojaas paraak un turpina investeet turpat, tad agri vai veelu pakaash. tapeec ja tomeer riskee turpinaat tajaa pashaa surfaa tad tikai ar tiem nopelnitiem 50$ un ne vairaak, bet tas ar nav pareizi, labaak ar mazaak, un mekleet nakamo lielo kas sakumaa maksaa. un shitaa lenaa garaa , un nekad nekaadi minusi :) protams nevajadzetu vairaak par 1000$ vienaa surfaa baazt, jo tad vinji varetu ievilkt tieshi tavu naudu kabataa un to meistariigi nosleept no citiem, ka tev nav maksaajushi, jo pareejiem tukstots cilvekiem vinji maksaa un neviens neticees ka tu kaukur sudzesies ka nesamkasaaja. karocha taa. un tieshi tadaa veidaa es nekad nepakaasu!!!

ADMINS teica:
klausies Sandi vienkarshu strateegiju, pie kuras nekad gandriz nevar zaudeet, ja nu vienigi hakeri apeed to saitu, bet tapeec jau jasadala risks. bet parasti daudzi sadeg pie shiis strategijas, jo ieiet azartaa un domaa ka maksaas vel. taatad paraadaas jaus autosurf. zinaataajs uzrez pateiks ka vinjsh ir ne bez puuleem taisiits. parasti tadi dzivo kadas 30-100 dienas un tad pazuud ar ponzi shemaa sapelnito naudu. bet saakumaa vinji maksaa vienmeer, lai pievilinaatu parejos un viss ir 100% kartibaa. tapeec atliek saakumaa ielikt piemeram 100$ un pec 10 dienaam bus 150$ un tas nostradaa 9 gadijumos no 10, bet ja safanojaas paraak un turpina investeet turpat, tad agri vai veelu pakaash. tapeec ja tomeer riskee turpinaat tajaa pashaa surfaa tad tikai ar tiem nopelnitiem 50$ un ne vairaak, bet tas ar nav pareizi, labaak ar mazaak, un mekleet nakamo lielo kas sakumaa maksaa. un shitaa lenaa garaa , un nekad nekaadi minusi :) protams nevajadzetu vairaak par 1000$ vienaa surfaa baazt, jo tad vinji varetu ievilkt tieshi tavu naudu kabataa un to meistariigi nosleept no citiem, ka tev nav maksaajushi, jo pareejiem tukstots cilvekiem vinji maksaa un neviens neticees ka tu kaukur sudzesies ka nesamkasaaja. karocha taa. un tieshi tadaa veidaa es nekad nepakaasu!!!

atgadina spekulacijas ar akcijaam.

bet reaali, tas ir kaut kas kaa speleet kartis, tu zini ka sakumaa vinesi un pec tam bus chakars parejiem.

pa lielam - tas ir pret manu etiku un maniem principiem. uz tadas vienam-otra chakareshanas nekas labs nesanaaks. vismaz ne ilgterminjaa.

Tuvojas gada mija taapeec neiesaku aizrauties ar lieliem apgreidiem un ieguldiijumiem. HYIPiem ir raksturiigi gadu mijaa peeksnji pazust un rasties jauniem...Iesaku pagaidiit liidz 10.01.2007 un tikai tad atsaakt jaunu projektu apguvi...Taa notiek katru gadu...taapeec te nenaaks par sliktu sariikot briivdienas sev virtuaalajaa biznesaa. Un veel shis laiks ir iecieniits Zirgjeljiem no Trojas seerija..it seviskji 31.12.24.00...Veiksmi!!!

bums teica:
Tuvojas gada mija taapeec neiesaku aizrauties ar lieliem apgreidiem un ieguldiijumiem. HYIPiem ir raksturiigi gadu mijaa peeksnji pazust un rasties jauniem...Iesaku pagaidiit liidz 10.01.2007 un tikai tad atsaakt jaunu projektu apguvi...Taa notiek katru gadu...taapeec te nenaaks par sliktu sariikot briivdienas sev virtuaalajaa biznesaa. Un veel shis laiks ir iecieniits Zirgjeljiem no Trojas seerija..it seviskji 31.12.24.00...Veiksmi!!!

Bez troyas zigeljiem, parasti var gaidiit arii kaut ko no LR saemas, kadu jaunu nodokli, vai reguleejumu:) arii populaari!

njaa ko ADMINS teica, tas bij tochen kaa man, un strateegjija, to es pirms paris dienam pats atklaju :DDD, tag laikam gaidishu lidz janvarim vairs nekur nelikshu ;)

Krievija ir atmodusies, beigushies sveetki...tagad notiek projektu uzlaboshana un testeeshana refi aktivizeejushies un var saakt regjistreeties jaunajos HYIP-os...galvenais nekrist azartaa...un skeptikjiem...arii reaalajaa dziivee ne katram izdodas visaas jomaas guut pelnju vienam padodas viena lieta citam cita...taa arii internetaa...

feenixz teica:
Mans ieteikums tiem kas tomeer ir tyk stuurgalwiigi un cer ka ar tyk nestabilu "biznesa speeli"kaa hyip vai serfi nopelniis milionus ,kaa to wisu paarbaudiit:
war iet uz scam.com - taa ir baigaa datu baaze ar hyip un serfa skamu tuukstoshiem ( ja winju NEBUUTU TYK DAUDZ juus weel joprojaam gribat papildinaat sho saitu adminju kontus:( nu newar liegt jums wilties un pakaast juusu suuri gruuto naudu, ja reiz ir taada weeleeshanaas - taatad sliidam zemaak par hyip un serf skam kaapneem..

Traffiku war wislabaak paarbaudiit Interneta pirmajaa traffika meeritaajaa - alexa.com

weel iesaku googlaa pamekleet - juusuhyuipavai serfa waards + scam , vai tas pats un + forum, BET NEEJIET OFICAALAJOS sho hyipu un serfa forumos - tajos uzdarbojas adminji kaa tiem izdewiigaak - izkropljo sabiedriibas skatiijumu liidz nepaziishanai - izdzeesh pamatotus waj nepamatotus negatiiwos postus - taaka ejiet uz neatkariigajiem..

uz sitienu wais newaru acereeties kur weel war tos skamerus paarbaudiit..
es wienkaarshi ar sho waardatieshaakajaa noziimee nolaaadeeto industriju nedarbojos - un saaku bik aizmirst sho to , ka swais naw man tyk aktuaals..

bet shim postam war rasties weel kaada seerija, ja ir taada weeleeshanaas..

Nav jau jābūt stūrgalvīgam, lai nopelnītu ar hyip/surfiem, vienkārši nedrīkst zaudēt vēsu galvu un pieturēties atstrādātai stratēģijai, kas nes peļņu. Tam ka šajos var nopelnīt es varu diezgan droši apgalvot, galvenais neaizrauties. Kazino arī starp citu var labi nopelnīt pielietojot šādas tādas metodes, bet riski tur protams ir augstāki ...

Paipals

kaads te sakars ar stuurgalviibu??? Tas ir viens no pelniishanas veidiem, kas vieniem patiik, citiem nee...Protams, ka tas kas ar to nodarbojas testee chatus, scam un melnos sarakstus un veic sava veida monitoringu...tikai iesaaceejs ar karstu galvu liek uz vienu projektu un ciesh...normaali shii veida pelniishanas piekriteeji straadaa ar savu strateegjiju skalda risku un pelna...

Tik pat labi var teikt par jebkuru skolaas straadaajosho pedagogu no ko tie tik stuurgalviigi seezh skolaa???Buutu braukushi uz Iiriju....

Esmu peetiijis vairaak par 100 pelniishanas veidiem tiimeklii taa iisti patiik kaadi 10-t un ik pa briidim speeleejos ar HYIP-iem...
pat neplaanoju ar tiem nopelniit es tos izmantoju citu projektu reklameeshanai...jo te parasti darbojas azartiski cilveeki un viegli iesaistaas citos projektos...
Ja pareekjina cik maksaa pirkt reklaamu vai ieguldot piemeeram 0.01$ dabuut par velti 200-300 lapu reklaamas aktiivaa videe arii nav slikti...atmaksaajas...tas taa piemeeram...

Protams ar EN101 un intway var stabilaak pelniit siikaak manos izsuutiijumos...

Atpakaļ
Tops