IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

MLM Pelni ar Pūļa finansējumu

KarlisKr

New member
Pievienojies
2. Janvāris 2019
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki ibf.lv foruma lietotāji!
Mani sauc Kārlis un es gribu ar Jums padalīties ar vienreizēju internet projektu, kas saucas pūļa finansējums. Esmu diezgan daudz laika patērējis un zaudējis naudu daudz dažādos projektos, bet esmu arī kaut ko nopelnījis. Kas mani piesaistīja šajā projektā ir tas kā nauda nonāk uz tava personīgā konta. Vai tas ir paypal, vai cripto maciņš vai personīgais bankas konts. Viss kas tev atliek ir samaksāt iestāšanos maksu $25+ $19 pusgada lincenses maksu un pretī tu saņemsi $75 piesaistot šajā projektā 2 cilvēkus. Ja tu vēlies saņemt sīkāku informāciju tad dod man ziņu un es tev pastāstīšu par šo projektu.

:D :D pūļa finansējums >> "crowd funding" un tas nozīmē, ka savam projektam uztaisi profilu kādā no crowd funding lapām (piem., kickstarter, gofundme vai citām) un cilvēki ziedo tev naudu un tavs projekts šādi mēģina savākt naudu tā vietā, lai ņemtu bankas kredītu, vai piesaistītu investorus.

Cik saprotu > tavs piedāvātais ir klasiska finanšu piramīda, kurā pelna tikai no piesaistītajiem cilvēkiem zem sevis... :) un tālāk interesanti > tev pietiks drosmes pateikt, kas tu esi? saki.. :)

Atpakaļ
Tops