IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pēc restarta - JBP atsācis darbību!

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
Kā tas ir "programmas restarta"?
Mēģināju ielogoties, bet man izmeta šito "The combination of your Member ID and Password does NOT match any membership profile in our database."

Izskatās ka šie ir izdzēsuši visu members datubāzi.
Tie, kuriem tur bija ieguldīta nauda un/vai savākti referrals, visu ir pazaudējuši?

Atvaino, bet tas izskatās pēc nekaunīga krāpnieka nevis goda vīra.

Vajag būt nedaudz uzmanīgākam!

Nekāda members datu bāze nav izdzēsta!

Vienkārši drošības paaugstināšanai ir ieviesta jauna funkcija - ID.

ID var (vajag) pasūtīt uzrādot projektā jau reģistrēto e-pastu.

Pēc restarta projekts uzņem apgriezienus!

P.S. Neviens neko nav pazaudējis!

>>>SĀC PELNĪT JAU ŠODIEN<<<

2011-10-02_2319.png

2011-10-02_2324.png

10_dollar.png

02.png

datums.png

firtine teica:
Nekāda members datu bāze nav izdzēsta!
Atradu kaut kādus news emails no justbeenpaid, tātad nav izdēsuši manu kontu. Tad jau situācija ir labāka nekā sākumā iedomājos.

Tagad sanāk ka pēc restarta vecie members nepazaudē pozīcijas, bet ~mēnesi neko nav nopelījuši?

Atceros ka es neizlēmu ieguldīt jo Justbeenpaid neatstāja labu pirmo iespaidu.

Piemēram, plāna nosaukums "JSS-Tripler" liek domāt ka saņemšu 300% atmaksu, bet tik atradu ka šie maksā 75 dienas pa 2% (kopā 150%, jeb 4x mazāka peļa nekā "Tripler" liktu domāt).

Pēc restarta vecie members ne tikai nezaudē pozīcijas,

bet saņem arī kompensāciju par dīkstāvi.

JSS - Tripler saņem 300% ja tiek maksāts

par member 20$ par 3 mēn. (bez tā par referāļiem nemaksā).

Pārējie saņem 150%.

P.S. Visas manas investīcijas = 10$ + 20$ apgreids

SĀC PELNĪT JAU ŠODIEN !

restart-2.jpg

JustBeenPaid ir viens no 4 nopietnajiem projektiem, pie kuriem esmu apstājusies, izvētījot simtiem piedāvājumu Internetā. Un pilnībā varu piekrist, ka šis ir viens no nedaudzajiem projektiem ar tik augstiem ienākumiem, par kuru var teikt, ka tas ir stabils un ilglaicīgs. Un tas ir panākts tieši ar šo restartu, kas patiesībā nenes mums zaudējumus, tieši otrādi, mēs rezultātā iegūstam vēl vairāk pozīcijas JSS, taču tas nostrādā uz cilvēku psihi, jo īpaši to,kuri nav uzskatījuši par vajadzīgu izpētīt, kā strādā šis projekts. Jo Triplerā - cilvēks redz katru dienu 2% no summas ieskaititus bek ofisa, bet pēkšņi viņš tos neredz, jo tie ir pārgājuši uz JSS. Kaut arī JSS gluži tāpat dos šos 150%, pat vēl īsākā laikā nekā Triplerā, bet saņemam mēs tos nevis pa santīmiem, bet uzreiz pa 60$, aizveroties katrai matricai. Ir svarīgi, lai šāda veida projektos jums būtu sponsors, kurš var paskaidrot un palīdzēt, kā arī pašiem paskatīt prezentācijas skolas, kuru ir pietiekoši arī Internetā krievu valodā.

Es arī esmu JSS-tripler fane. Tā tiešām viena no labākajām programmām. Silti iesaku iesācējiem, jo te uzreiz var sākt pelnīt bez referāļiem, tukrlāt jaunajiem biedriem tiek piešķirti bezmakasas 10 dolāri, kurus var izmantot, lai pārliecinātos par programmas uzticamību.

Atpakaļ
Tops