IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Pats sākums.

Prova1ver

New member
Pievienojies
14. Marts 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Iesakiet kādu nozari kur ar nelielām/lielām investīcijam un darbu varētu nopelnīt. Affiliate Mārketingu neiesakiet, meiģināju viņā iedziļināties, bet nesanāca(beigās neuzināju kādu litratūru lasīt)
kādreiz ņēmos ar HYIP, bet pārtraucu, kad e-gold radās problēmas.
Ko jūs varētu ieteikt?

Pačeko http://reklambiznesa.info

Esmu aprakstījis peļņas iespējas Paid-To-Click biznesā.

Vai manas pamācības kā pelnīt internetā >> skat parakstu :)

viekaarshaakais kaut cik nopietnais veids ir uztaisiit (var arii nopirkt gatavu) web lapu, piestraadaat pie satura un reklameeshanas un pelniit no reklaamaam.

Es ieteiktu matched betting - - - http://www.totolv.com/

* investīcijas nav nepieciešamas īpaši lielas
* risks nenopelnīt ne savas vainas dēļ praktiski nepastāv
* nav nekas sarežģīts

pats šobrīd veiksmīgi piepelnos ar šī saita palīdzību

andris teica:
vienaarshaakais kaut cik nopietnais veids ir uztaisiit (var arii nopirkt gatavu) web lapu, piestraadaat pie satura un reklameeshanas un pelniit no reklaamaam.
Man gan liekas, ka tas ir pats sarežģitākais .. Tev vajag dabūt vismaz 5 000 aktīvus unikālus apmeklējumus, lai varētu domāt par kaut kādu peļņu.

944s teica:
Man gan liekas, ka tas ir pats sarežģitākais .. Tev vajag dabūt vismaz 5 000 aktīvus unikālus apmeklējumus, lai varētu domāt par kaut kādu peļņu.
Nu ja ir veeleeshanaas iesaistiities riskantaas, citiem piederoshaas sheemaas, un ticiiba ka ar tevi apiesies godiigi, protams ka ir atromdami neskaitaami piedaavaajumi "nopelniit daudz gandriiz neko nedarot"...
Nenoliegshu ka vadiit savu web lapu un pelniit no reklaamaam nav aatraakais veids, bet tas ir nopietns pasaakums un saliidzinoshi daudz vienkaarshaaks+mazaak riskants (lai gan ne tuvu tik ienesiigs) kaa produktu vai pakalpojumu tirgoshana...

andris teica:
944s teica:
Nu ja ir veeleeshanaas iesaistiities riskantaas, citiem piederoshaas sheemaas, un ticiiba ka ar tevi apiesies godiigi, protams ka ir atromdami neskaitaami piedaavaajumi "nopelniit daudz gandriiz neko nedarot"...
Nenoliegshu ka vadiit savu web lapu un pelniit no reklaamaam nav aatraakais veids, bet tas ir nopietns pasaakums un saliidzinoshi daudz vienkaarshaaks+mazaak riskants (lai gan ne tuvu tik ienesiigs) kaa produktu vai pakalpojumu tirgoshana...

Būtu labi, ja pastāstītu kaut ko konkrētāk par šo nopietno pasājumu :shock:

Nu, lai ienākumi būtu stabili, bez piepūles un laika, kā arī nelasot par konkrēto nodarbi internetā nekas nesanāks. Ir daudz priekšlikumu, "drošu shēmu", bet aiz visām tām ir visādas nianses, kuras arī jāzina, bet daudzi nemaz ar visu informāciju "nedalās". Konkurence. Izņemot tie no PTC, kam vajag referāļus "zem sevis".
Ja nav kāds, kas to izdara mūsu vietā - vajadzēs vien veltīt laiku, pūles un mācīties. :)

Visam pamatā lai pelnītu ar referāļa linkiem ir lapas konteksts. Tāpat kā pie lapas rādījuma Google, protams, ne bez SEO. Visam pamatā ir saturs, neder tas saturs, kuru nokopē no citas lapas un aidā tagad man būs 100 sakopētas lapas un milijons $.

Ko es ieteiktu?
Izveidot lapu ar unikālu saturu un tad jau var domāt par referāļiem reklāmā. Ieteiktu izmantot Google Adsence.

Atpakaļ
Tops