IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

paskaidrojiet man par pelnisanu ar website

simonr

New member
Pievienojies
15. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
es esmu sacis taisiit pats savu maajaslapu, bet veel nepabeigta, un gribeeju uzzinat kaa vislabaak ir pelnit.
nu ,piemeeram, kuras programas labak maksaa par baneru ievietosanu un cik var nopelnit (dienaa).
un vai tiesa ka tu vari sanemt naudi ja tikai apskataas tavu majaslapu.
un veel gribeju paprasit kadu labaak man izmantot weba hostingu, tikai par brivu, kuram tur nav nekadi lielie noteikumi.
un cik banerus lai es bazu tur ieksa savaa lapaa.

sac ar to ka pasaki kas par lapu, kada tema un valoda.

hosts bus labs freehostia.com

teema ir par ''martial arts" anglu valodaa.
un es netaisu nekadu tur meslu es taisu normalu.
man buus 12 lapas tani majaslapaa cerams ka tas ir normaali.

nu ja teksts pasa rakstis tad jau labi ;)

nu vari meginat adsense, samekle vel kadus affiliate programmu kur var nopirkt visadus kaujas makslu aksesuarus un gan jau bus ok
galvenais apmekletajus dabut

nu es tur neko pats ar saviem vardiem nerakstu tikai parkopeju no wikipedias un vel daziem citiem, nejau protams visu bet pa nelielaam dalam un salieku savaa secibaa.
a savaa majaslapaa drikst parkopet no wikipedia?
un likt ieksa video no youtube un bildes no googles?
vai ari tur ir baigaas autortiesibas.

simonr teica:
nu es tur neko pats ar saviem vardiem nerakstu tikai parkopeju no wikipedias un vel daziem citiem, nejau protams visu bet pa nelielaam dalam un salieku savaa secibaa.
a savaa majaslapaa drikst parkopet no wikipedia?
un likt ieksa video no youtube un bildes no googles?
vai ari tur ir baigaas autortiesibas.

:D :D :D vecit nekas labs tev tur nebus :) jo ja pats butu raxtijis tad cita lieta bet taa nekas labs!

var jau likt bet buus kkaads tur double content shito sandis zinas :)

nu tad beidzot esmu uztaisijis savu majaslapu, ne visu parkopetu bet gan pats rakstiju lielaako dalu.
tagad man ir problema ar hostingu.
es mejginaaju registreties freehostia.com free sing up, bet cik es sapratu man ir jaraksta "savs nosaukums.freehostia.com", bet es gribu savs nosaukums.com
varbut kads zin kur es varesu tadu izveidot?

un cik vispar var sanemt par to ka liec googles ads un kaa lai vinas dabuu un par ko.?

1) tev ir janoperk domens .com maxas kkur 3ls apmeram +-
2) par adsensi var dabut no 1 centa liidz pat 10 dolariem pa kliku parrsvara 10 santimi pa kliku
3)google.com/adsense
4) par velti

domens japerk (ja japerk par naudu) bus kaut kur citur.

No adsense ienakumi atkarigi no lapas temas ,alapas izskata, adsenses izvietojuma taja un galvenokart no apmekletajiem

labi tagad man ir cita probleema. cerams ka uzrakstisu sakarigi.nu es taisiju savu webu uz frontpage.
sataisiju visaadus indexus.htm ,piem, home.htm, video.htm utt..
uztaisiju hostinu un ielieku ieksa savus visus htm, bet man nav pirmaas lapas un tapec man radas folderisi kad ieeju lapa.com.
viss ko taisiju iet uz lapa.com/home.htm
bet kaa lai dabuu ka home.htm radaas uz lapa.com un ari lapa.com/Home.htm
ka lai to izdara??

hmm tada gadijuma vajadzes parlinkot visas parejas lapas, jo taisitas ir ieksh html. labak butu uztiasit index redirectu caur php uz home ;)

nu tad beidzot ir sanacis mans webs.
http://martialartsw.freehostia.com
pasakiet kads vins ir nemot veera ka mans pirmais un vai ar vinu var kautko nopelniit?

pats no lapu taisīšanas tehniskajām lietām nesaprotu neko, bet kā cilvēks kurš atvēris tavu lapu varu pateikt ka diezgan nekvalitatīva lapa, saku to nevis lai noliktu , bet tāpēc ka tu prasīji :) , reklāmas saliktas šķībi greizi, krāsu salikums tāds lēts, manuprāt burtu šriftu varētu veiksmīgāk izvēlēties!

nu paskaties tagad vai ir normals?
es tagad netaisiju visu tikai ar frontpage.
http://martialartsw.freehostia.com/

Atpakaļ
Tops