IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pārdod web projektu Mvideo.lv

pecis5

New member
Pievienojies
14. Maijs 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki! 8)
Tiek pārdots web projekts Mvideo.lv - kurā jebkuram interesentam ir iespēja noskatīties dažādu tēmu mācību video.
Tiek pārdots viss - ideja, licensēta lapa ar dizainu, saturu un domēnu.
Lapa nesen atvērusies, un jau ir manāma cilvēku intrese tajā. Jo saturs ir labs un kurš gan negrib iemācīties ko jaunu.

Pāris portālos jau ir izvietota reklāma, tādā veidā popularizējot to.
Cena būtu 100ls , iespējama kaulēšanās.

Pēteris Grebis
exe_dream@inbox.com

logo.gif

www.Mvideo.lv

Negribu neko teikt, bet tas nav vērts pat 50ls.
Dizains nav tevis paš veidots vai pasūtits, bet gan pirks un pielabots latviski.
Galvenais kādēļ var pirkt viņu ir tas ja ir daudz lietotāji, bet izskatās ka tur ir tikai 4.

simonr teica:
Negribu neko teikt, bet tas nav vērts pat 50ls.
Dizains nav tevis paš veidots vai pasūtits, bet gan pirks un pielabots latviski.
Galvenais kādēļ var pirkt viņu ir tas ja ir daudz lietotāji, bet izskatās ka tur ir tikai 4.

Tas ir vērts minimums 50ls jo tik daudz tika izdots tās veidošanai. Tākā viss ir legāls. Un dizains skaitās paša, jo viss kas tur ir redzams ir paša veidots. tikai izkārtojums ir tāds kāds pirkts.

es esmu stādājis pie šitādas templates logo un rekur ir template http://j1vebox.com

Protams ka esi, es jau nesaku ka pats viņu izdomāju, viņš ir brīvi nopērkams no izdevēja mājaslapas.

Atpakaļ
Tops