IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana par forumiem

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
es nevaru izdomāt forumu ,kurš piesaista daudz cilvēku.sports man ir svaša lieta,stila forumos jau dabuju banu uz mūžīgiem laikiem...es nevaru vairs izdomāt

Ko tad tu iisti reklamee tajos forumos?Meklee forumus kur pulceejaas potenciaalie pirceeji!Nezinu kaadu produktu tu reklamee!Ja tas ir betting graamata tad buus vien jaameklee betting forumi!Ja tev sports ir svesh tad izveelies kaadu citu produktu!Ja reklameesi Andy graamatu stila forumas vai piemeeram dieetas forumaa tad jeegas tam nebuus jo vinjiem neinteresee taadas graamatas

kodeejslv teica:
vispar konkreti man ta postosanas lieta pieriebas jau pirmaja nedela. Ir jau daudz citi veidi ka dabut pircejus tik jabut nedaudz draugos ar datoru, internetu un tad tikai bisku pacietibas un viss bus ok.
Palaboshu tevi par to pacietiibu,nevis bishku pacietiiba,bet ljoti liela pacietiiba!

forumu izdomat tu diez vai varesi. mekle google forumus pec attiecigas temas kuru velies. skaties tos kuriem vairak lietotaju

www.google.com

un ieraksti

health forum
car forum
forex forum
sex forum
wedding forum

dajebko;P

Atpakaļ
Tops