IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Par amazon.com

vik4a89

New member
Pievienojies
12. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Es tur pieregistrejos! bet nevaru saprast vienu lietu. Kada veida man dabut produktu linkus? nu piemeram es ieliku sava lapaa kadu vinu produktu, man tacu vajagalinku ar savu id, jo jega man reklamet un meginat pardot to produktu ja es neka nesanemsu???

nu tur ir sadalja, ne paaraak eerta, bet teiksim piedaavaa targeteet sadaljas utml; tur tjipa, izvelies tipu, teiksim, gramatas, ieliec nosaukumu va apakshaktegoriju utml; padarbojies un viss buuss:) vinjiem ir arii lidziigi bloki kaa adsensee:P

sandis teica:
nu tur ir sadalja, ne paaraak eerta, bet teiksim piedaavaa targeteet sadaljas utml; tur tjipa, izvelies tipu, teiksim, gramatas, ieliec nosaukumu va apakshaktegoriju utml; padarbojies un viss buuss:) vinjiem ir arii lidziigi bloki kaa adsensee:P

Visu izmekleju bet tik un taa nesaprotu ko tu man gribeji pateikt! :( Kur dabut tos reflinksu uz to produktu kuru gribu reklameet??? Sads ir mans jautajums!

karoche

- ielogojamies
- build links
- izvelamies linkus (teiksim product links)
- tad tur ir search, izvelies ko tu gribi mekleet (kategoriju) un atslegas vardu, nospied GO
- tad ir saraksts ar rezultaatiem, atbilstoshajam uzklikini - Get HTML
- tad tev iedos nakamajaa lapu ar kustomizeejamaam iespeejam utml ;)

Atpakaļ
Tops