IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Palīdziet totālam iesācējam

kakjis

New member
Pievienojies
8. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveicināti.
Šad tad citos forumos lasu, ka kāds tur atradis labu labo adresi, kur nopelnīt naudu, ar katru dienu esot ar vien vairāk un daudz vairāk, bet apmēram pēc nedēļas saprot, ka tas nav bijis pa īstam u.t.t.
Šodien uzzināju par šo interneta vietni un ienācu, nedaudz palasīju, tagad saprotu, ka tomēr ir tādas lapas, kurās tiešām var dabūt naudu.
Varbūt jūs varētu īsumā pastāstīt, ar ko tieši sākt, kas būtu pats labākais, labi būtu, ja arī kādu naudu dabūtu, kaut pāris santīmus, tomēr kautkas jauns un nopelnīta nauda "sēžot krēslā".

Palasīju arī nedaudz par tiem paypal un visu pārējo, bet īsti arī neesmu sapratis, tāpēc lūdzu jūsu palīdzību.
Bet vispār, vai es varu pelnīt internetā un saņemt naudu tad, ja NEESMU pilngadīgs, jo es neesmu, tas noteikti varētu radīt grūtības vaine?
Gaidīšu jūsu atbildes, bet tikai nesūtiet mani uz citām adresēm, tomēr uztvert informāciju no konkrētiem faktiem ir daudz vieglāk.

Reiz sanāca uziet tādu adresi, pareizi neatceros, bet laikam bija www.anything4free.com tur var dabūt mantas visādas par brīvu, sākot ar naudu apmēram 20$ un beidzot ar datoriem, PS3, IPOD u.c. labām mantām, šajā sakarā man radās jautājums vai tas viss tiešām ir pa īstam ar tām mantām un kā īsti darbojas tie referāļi, cik saprotu tad ir jāpiesaista kautkādi cilvēki? Un ja es piesaistu piemēram priekš kautkāda IPODA 15 referāļus, es to saņemtu? Vai es moš neesmu īsti sapratis, kas ir referāļi?

Iesaku papetit tepat foruma un gan jau atradisi sev tikamako veidu ka nopelnit.
ar to ka esi nepilngadigs nevajadzetu but lielam problemam. te daudzi ir nepilngadigi, ari es. bet tas man netrauce kaut ko nopelnit.

Cik saprotu, tad vislabāk iesācējam būtu sākt ar Autosurfu, vai tas būtu pats vienkāršākais? Vai ir tādi autosurfi, kuros nevajag ielikt naudu, bet tomēr kautko dabūt? Jo man nav tādas iespējas to izdarīt (naudu ielikt).

Bet pats pirmais, ar ko būtu jāsāk, jāreģistrējas paypālā vai kur, un pēc tam kur?

Varbūt kāds varētu palīdzēt rast atbildi uz pēdējo jautājumu, precīzāk uz visu pēdējo rindkopu, no mana pirmā posta?

ir autosurfi kur nevajag likt naudu - vipip, rusip mekle autosurfu sadala
vajadzes galvenokart egold kontu skaties pie interneta bankam. iesaku paskatities pa sadalam un izpetit kas kas ir. palasit diskusijas un tad jau visu sapratisi.

Labi paldies par to pašu, palasīšu info.
Droši vien rīt atkal iegriezīšos :)

Nu vai tiešām tāds slinkums palasīt speciāli iesācējiem domātās sadaļas un postus. Tur viss ir aprakstīts kā sākt.

PAMACIBA KA SAKT PELNIIT INTERNETAA: http://autosurfs-monitor.com/internetpelna.htm

PAMACIBA KA AIZSKAITIT NAUDU UZ e-gold: http://autosurfs-monitor.com/Kaa_ieguldiit_egold.htm
Lai vareetu uz turieni aizskaitiit un sanjemt atpakalj naudu, jaatver konts te: http://www.e-ls.lv/?id=100109364
un e-gold konts te: http://www.e-gold.com/e-gold.asp?cid=3350061

Iesaku nemulkjoties daudz ar surfiem, bet maciities tad optimizeet, googlee pameklee: SEO MADE EASY ebooku;

Par vecumu - vienmer var ierakstiit senci vai vecmaaminju;

LASI!!! Izlasi visu forumu, seviskji iesaku affiliate makreting skatiities;)

Bet par šo varat kautko pastāstīt?

Reiz sanāca uziet tādu adresi, pareizi neatceros, bet laikam bija www.anything4free.com tur var dabūt mantas visādas par brīvu, sākot ar naudu apmēram 20$ un beidzot ar datoriem, PS3, IPOD u.c. labām mantām, šajā sakarā man radās jautājums vai tas viss tiešām ir pa īstam ar tām mantām un kā īsti darbojas tie referāļi, cik saprotu tad ir jāpiesaista kautkādi cilvēki? Un ja es piesaistu piemēram priekš kautkāda IPODA 15 referāļus, es to saņemtu? Vai es moš neesmu īsti sapratis, kas ir referāļi?

http://www.vipip.ru/index.php?refid=47571
sāc pelnīt šeit, vislabākā vieta kur sākt, dienā var nopelnīt 10-15 centus, savāc pirmo dolāru un ieguldi kādā autosurfā, tā lēnām visas lietas aizies! :)

egritis teica:
kurss peec vienas dienas nogrims un tavs 10 dienu darbs veejaa :)

vari varbūt pamatot, pārsvarā visi jaunie sērfi vismaz 1-2 apļus izvelk, kuros var pietiekami nopelnīt apzinīgi ieguldot, rekur tepat forumā autosurf sadaļā ir daudzi labi surfi kuros ieliekot naudu ir iespējams ar to dabūt atpakaļ! :)

Muuzhiigie striidi par to kaa pelniit labaak :D bet nu domaaju iesacejam tie surfi un kliki uz baneriem un tamlidzigi ir pats labaakais lai saprastu kaa darbojas internets. tik nevajag ar to paarak aizrauties :) Un pectam jau var saakt krukjiit lielaakas lietas :)

kakjis teica:
Sveicināti.
Reiz sanāca uziet tādu adresi, pareizi neatceros, bet laikam bija www.anything4free.com tur var iegūt mantas visādas par brīvu, sākot ar naudu apmēram 20$ un beidzot ar datoriem, PS3, IPOD u.c. labām mantām, šajā sakarā man radās jautājums vai tas viss tiešām ir pa īstam ar tām mantām un kā īsti darbojas tie referāļi, cik saprotu tad ir jāpiesaista kautkādi cilvēki? Un ja es piesaistu piemēram priekš kautkāda IPODA 15 referāļus, es to saņemtu? Vai es moš neesmu īsti sapratis, kas ir referāļi?

Tas ir tieši tāpat kā ar visām šīm programmām tikai naudas vitetā mantas. 90% būs krāpšana, bet ir arī reāli saiti kas tiešām izsūta mantas. Esmu par to pārliecinājies lasot USA forumus. Bet šeit sākas BET!
Nepietiek ar to ka tu piesaisti kautkādus cilvēkus, tev pašam un katram no taviem piesaistītajiem ir jānopērk kāds produkts (ko turpat arī piedāva). Parasti visādi sūdi sākot ar apmēram 30$ Ja tu nopirksi un 15 tevis piesaistītie nopirks tu tiešām saņemsi savu kāroto mantu. Seko otrs BET, parasti šīs "akcijas" ir paredzētas tikai USA iedzīvotājiem "You must be residental within US".

Vakar vel taisni domāju par šo lietu. Kāds nav kādreiz kautko tādu mēģinājis izveidot. Tas ir taspats affilate mārketings. uztaisi akciju, saliec produktus no kuriem tu gūsti procentus 16 cilvēki ja nopērk tu jau kautkur 300$ kā minimums nopelni, atkarībā kādas preces. Protams tev jāsūta dāvana, kura piemēram maksā 200$, bet vienalga 100$ paliek tev un visi ir apmierināti viss ir legāli. + tie kas savāc visu nepieciešamo ir ĻOTI maz, bet tie kas mēģina daudz. Ja mēnesī būs 100 nepabeigtie darijumi (cilvēks nesavāca pietiekami referāļus) kuri dod piemēram 25$ katrs tatād tīri 2500$ jau tev kabatā.

EDIT:
@autorsAtradu lieliski izskaidrotu darbības shēmu, šitam free stuff. http://www.uglx.org/scam2

Atpakaļ
Tops