IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Palidzien ar paypala problemu

danilini4

New member
Pievienojies
24. Oktobris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Es gribeju piesaistit savu VISA classic debetkarti uz paypala...
Un kad ievadiju kartes numuru sakas kuriozi no sakuma nepieņema to...pec tam izlida tads raksts---> That card number is already registered with PayPal. Please enter a different number.
un uz e-mailu atnaca tada lieta On Nov. 7, 2008, the credit card ending in **** was added to your PayPal account.
kas man jadara ?! palidziet.

Sveiks,

Ja preizi pēc tā emaila noprotu, tad viss itkā ir ok, un tava karte ir pievienota. Tagad 3 - 5 dienu laikā, tev no kartes novilks 2 Eiro, un pēctam tos tev atdos, tā viņi pārbauda vai tava karte ir īsta. Kad šie būs atvilkuši tos 2 Eiro no tavas kartes, paskaties internet bankas izrakstā par šo attiecīgo darījumu, tur būs 3 vai 4 ciparu kods (īsti neatceros), un vienkārši to kodu ievadīsi PayPal'ā un apstiprināsi savu karti. Tad arī PayPal uzreiz tev atgriezīs tavus 2 jevro.

Aa..nu tad viss ok...a to es peresral :lol:
Laikam problemas bija ..jo daudz reizzu spiedu to save ang continion..
:oops:

Kaut kas neiet ta ka vajag...
No konta atskaitija tikaj 1$ nevis 1.5 eiro
Un tas 4 ciparu kods internetbanka neparadas tikaj 6is -->2008.11.07/ 2008.11.07

441745
8607782600

000980200117995 00000001 PAYPAL>35314369001 GB
BATRLV2X
3E000430002

0.55

Paalidziet!! =) kur to 4ciparu kodu panjemt un kur vinju ievadit...!!

It ka visu pienjema...rakstits ka vajag link and confirm card...
1$ no kartes novilka..bet kad spezzu save and continued izlid tads raksts --->We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
Man ir ge money VISA classic ...var but tada karte neder?!
Jau nedelju gaidu to 4ciparu kodu...
Kadu kreditkarti vai debetkarti pienjem 100% ?!

Man ir Ge money VISA classic debetkarte ...vinju laikam nenjem ..kadu debetkarti njem ?!!
Esmu students ...nestradaju man nedos kreditkarti banka ... Posovetujte kaut ko...
:cry:

debetkartes PP nepienjem..... vajag kreditkarti ko jebkursh pilsonis var dabut no 16 gadiem Swedbanka vai kada cita bankaa :)

nu visa classic ko var dbaut no 16 isti kreditkarte nav, jo maksat var ar naudu kas ir konta.
un var dabut ari atrak par 16, vismaz es dabuju, tikai vajadzeja atlauju no vecakiem :D

Swedbank Kredītkartes saņemšanas nosacījumi:

* vajadzīga ir pase,
* jābūt 18 gadu vecam, ar pozitīvu kredītvēsturi un regulāriem ienākumiem – sākot no Ls 100 mēnesī pēc nodokļu nomaksas.

Tas nozime ka vajadziga izzinja no darba vietas laikam...
Kur var dabut rokas Kreditkarti ja esi students un oficiali nestrada ?!

VISA Classic, kas teorētiski ir kredītkarte, var dabūt no 16 g.v. iekš Hansabankas aka Swedbank. Šī izsniegtā VISA Classic karte nebūs īsta kredītkarte, jo kā jau Briksons minēja, tad izmanto naudu kas ir uz tava konta, un tu reāli nekādos parādos ar to iebraukt nevari, kas savā ziņā ir labi. Ar "tradiocionālo" kredītkarti tu vari izterēt daudz vairāk nekā tev pašam ir, bet tu iebrauksi parādos bankai, kas var biegties bēdīgi. Šī Swebankas VISA Classic neļaus tev iebraukt parādos, jo izmanto to naudu, kas ir uz tava konta, un ja konts ir tukss, tad arī neko nopirkt nevarēsi, un parādos neiebrauksi.

Teiksim tā - Swebanka's VISA Classic karte ir kā VISA Electron debetkarte, tikai var norēķināties inetā un PP to pieņem. Varbūt citām bankām arī ir šāda tipa VISA classic karte, bet par Swebanku zinu 100%, pats tādu lietoju.

nja... es apgaju shito punktu un dabuju visa classic karti pirms 18 gadiem... vnk panjemu neta aizpildiju pietiekumu bet tur laikam gadus neparbauda pec personas koda... un aizgaju taja diena jau uz banku kad karte bij gatav ( nevis open bet iistaa kreditkarte visa classic)... un panjemu karti shii tur saka bruksjet ka man nevajadzeja man vajadzeja open... bet iedeva tpt... un bij arii tads jox ka veici pirkos kamer pastijos neta bilanci un viss uz kredita kr4 minus kkaadi 5ls jau bij... taka dabuju bez algaskonta bez darba karti ar kreditu :D

NU man agrāk bija parastā visa classic
Bet tagad paņēmu Open visa classic, jo ir lētāka gada maksa un vēl visādas akcijas un atlaides.

Visa Classic standarta laikam skaitas- 10 ls gadā. gan interneta gan arzemes, nekad nav bijusas problemas.

Atpakaļ
Tops