IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Palīdzi Pārbaudīt vai maksā ! occupEx

kazaru

New member
Pievienojies
22. Augusts 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://www.occupex.com/index.php?ref=kaz112

Tātad reģistrējamies zem manis un palīdzat man pārbaudīt vai saite maksā :)

Par to tu arī sanjemsi naudinju Uz Paypal kontu vai Alertpay kontu
Tātad tu izkliko kā mans refs 75 addus Tu dabū 50centus uz Paypalu :)
Tātad tu izkliko kā mans refs 150 addus Tu dabū 1.01$ Uz Alertpay :)

Saite ir prelaunch vel bet tā tikuntā maksā :D

7 adi dienā
1$ min payouts uz alertpay 48 H

Ok dzeki pm man juusu maksājuma e-mailus un kad esat minimaalos klikus saklikojushi pm man :)

nu ka sastāv ar izmaksu ? man jau 1$ ilgi uz pending stāv. :roll:

Man dolārs arī kopš 3. novembra nav izmaksāts.
Itkā rakstīts, ka standart 10 dienu laikā... :/

Nu cik lasiju viņu forumā pie izmaksām , tad visiem maksā pašlaik un laicīgi tieši 10 dienu laikā.

Varbūt paši kaut ko neesat pareizi izdarījuši???

Tad ej palasi te: http://forum.occupex.com/forumdisplay.php?f=5

Tādi bļāvēju kā jūs arī nobeidz tās PTC lapas. Pietiek tik iepostēt dažos forumos, ka nemaksā un lapa noiet pa burbuli.

A paši jaunumus nelasa un nezin kas un kur notiek.

Nu tu ,Guntar,dod. Visādus brīnumus esmu dzirdējis,bet ka esmu vainīgs pie kādas lapas aizvēršanas,dzirdu 1.reizi. Netaisos ar tevi kasīties,bet visiem nav laika sēdēt mājās un lasīt visus murgus par slimam vecmāmiņam,nosprāgušiem suņiem vai katastrofam,kuru dēļ aizkavējās maksajumi. Man stāv "pending" kopš 2.novembra. Ok ,var pieņemt,ka esmu izņēmums.Bet re kur,pat šaja mazaja forumā,ir cilveks,kam arī nemaksa. Mani neviens nekad nepārliecinas ar "fake payout story",ja pašam nemaksa.
P.S.nekā personīga
edit. ak jā. mēģināju saprast,varbūt ka esmu ko palaidis garām tad nu šitāds iznāca http://forum.occupex.com/showthread.php?t=381&page=61. bik par daudz to "bļāvēju,kuri nelasa jaunumus un kuru dēļ aizverās lapas" :P

Nu es atkal esmu pietiekoši daudzās lapās, kur citi bļauj, ka nemaksā, bet man maksā.
Domāju ka tur ļoti daudz atkarīgs arī no lojalitātes saitam utt

Protams ja izmaksas kavējas vai sāk pārāk kavēties, tad tas saits atdos galus vienalga, bet mūsu rokās ir nepaatrināt to procesu un saņemt vismaz savas pēdējās izmaksas :)

man arī ir sanācis,ka izmaksā. ar to pašu daylight(jeb kā tur viņu sauca) visi bļāva ,ka nemaksa,bet man pēkšņi 10$ieskaitīja. nu ar to arī viss ātri vien beidzās.vnk liekās,ka dažam izmaksā,lai uzturētu ticību ,bet 90% nemaksa. bet ja par šito lapu,tad nu nav nekādas ticības, vienkārši nelabs čujs. bik paklikoju ,bet nekādas investīcijas neveikšu. lai iet ratā

Atpakaļ
Tops