IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

PaidClicks.WS

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Ejam te>>> http://www.PaidClicks.WS/?r=briksons

Līdz gada beigām izmaksa tikai 3$

Un pašlaik man tur ir 12 linki ko klikot!!

Earn up to $0.01 per link clicked and $0.02 for premium members.
- Earn up to $0.005 per link clicked by your referrals and $0.01 for premium members.
Launch special!!
- The minimum payout is only $3.00 until the end of the year!!

Reģistrējamies te >>> http://www.PaidClicks.WS/?r=briksons

Tikko saņēmu pirmo izmaksu uz Paypal !!

Tātad pārbaudīts un maksā !!

Izmaksāja dažu stundu laikā !!

Cik to ilgi tur īsti pavadi laiku klikšķinot ? Un cik esi vispār nopelnijis, esmu vienkārši ziņkārigs kautgan šādu kliku darijumos nekad neiesaistos! Izskatās jau gan ka tev vieglāk un lielākas iespējas nopelnīt ir šeit bez tam oktobrī vēl neviens nau reģistrējies ;) , eheheee

paldies!

Tātad šodien saņēmu otro izmaksu no viena no labākajiem PTC saitiem - tas ir no šī :D

izmaksāja 2 dienu laikā !! LABS !!!

12 linki dienā nu tas nav nemaz ļoti daudz :D Tā ir pārsvarā visos PTC saitos...

Saņēmu kārtējo izmaksu te - 5.79$

Izmaksāja dienas laikā !

Atkal saņēmu izmaksu dienas laikā uz Alertpay !!

Nu šis ir ļoti labs ! Nopirku 50 refus te !!

Neiebraucu, kā var dabūt ārā naudu? Es 2 reizes pieprasīju un man visu nonullēja, bet naudu nedabūju. Hisorijā var apskatīt;

Pending Payment: After you request for payment your account will show as pending.
Payment Sent: Your payment has been dispatched via the payment method.
23 May 2008 18:21 10.05 - Money Refunded in Account
27 May 2008 17:40 16.075 - Pending Audit

Tev tak jāgaida vēl - man izmaksāja kādās 20-30 dienās

Saņēmu kārtējo izmaksu dažu dienu laikā kā premium lietotājs.

Šis arī atgriezies un turpina darboties - šodien pat ļāva pieprasīt izmaksas visos admina trijos saitos !!

Atpakaļ
Tops