IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pagaidaam labaakais! Clixies.com

martinstids

New member
Pievienojies
28. Augusts 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Īpaši netulkošu, ceru sapratīsiet! Galvenais - šie MAKSĀ! Anotācija - $0.10 - $0.35 par piedāvājuma izpildi - parasti reģistrēšanos vai kādas programmas novilkšanu! Personiigi es pa 1h sapelnīju 3$ ( tiesa izpildot tos vieglākos un ātrākos uzdevumus ), uzdevumu nekad netrūkst un sākumā to ir ap 300-500 (!). Izmaka, kad nopelnīti 5$! (e-gold)
Ā, un vēl kas, aizsardzība pret visu, kas nelikumīgs ir tieshi izmantojot Internet Explorer browseri!

System stats:
Money earned by members:
US$9,067,484
Total members:
694,189
since March 2003 (!!!)

At Clixies you earn money by completing free offers. These offers will be to sign up with various companies online. You are only to sign up with those that you are really interested in. Also some offers are surveys where your opinion is asked for and all you have to do is participate. You will get paid $0.10 - $0.35 (depending on which country you are from) for every offer you take.

After you register with Clixies, you get access to about 300 to 500 offers, with about 10-30 new ones added every day. So basically it’s possible to earn $30-$50 within a couple of days and continue earning more when new offers are added.

You can request payment as soon as you have at least $5.00 on your account. Members are paid within the maximum of 10 days after requesting the payment.

1st level – 10%
2nd level – 5%
3rd level – 5%
4th level – 5%
5th level – 5%

Ja apmierina - reģistrējies! http://www.clixies.com/auto/join.html?martinstids

hmmmmmmmmm shitais nav beediigi slavenaas nocs.us kompaanijas razhojums?

vinji nav visi uz vienu roku gadiijumaa? :lol: http://www.netpede.com/

nocs, ir kkas cits manupraat, bet ja arii nav, tad esi droshs, naudu suuta un suuta labi! kopaa esmu sapelniijis jau ap 400$, 4h dienaa, 2meeneshus. (shie 400$ ir man uz egold jau )

martinstids teica:
nocs, ir kkas cits manupraat, bet ja arii nav, tad esi droshs, naudu suuta un suuta labi! kopaa esmu sapelniijis jau ap 400$, 4h dienaa, 2meeneshus. (shie 400$ ir man uz egold jau )

ja 400$ pa diviem meenessiem, un 4h dienaa, tad sanaak ka stndaa var nopelniit ~1.65 $ neviss 3 $.... ja buutu 3$/h, tad 3*4*60 =720$ :)

"Personiigi es pa 1h sapelnīju 3$ ( tiesa izpildot tos vieglākos un ātrākos uzdevumus )"

Ja buutu veeriigaaks un apkjeeriigaaks, saprastu, ka vaards "sapelniijis" nenoziimee to pashu kas "pelnu", taatad tas neattiecas uz ilgaaku laika periodu..

martinstids teica:
Ja buutu veeriigaaks un apkjeeriigaaks, saprastu, ka vaards "sapelniijis" nenoziimee to pashu kas "pelnu", taatad tas neattiecas uz ilgaaku laika periodu..

ok skaidrs apkkeeriigais !! "Personiigi es pa 1h sapelnīju 3$ ... bet tas nenoziimee ka es pelnu stundaa 3$"

tad uzraksti taa lai saprot.. Loggisks teikums buutu tads.. Tur iespeejams stundas laikaa nopelniit 3 $ .. ai nav jau te latviessu valodas stunda, vienkaarssi saproti ka pats esi neapkkeeirriigs :)

es esmu neapkjeeriigs? kaa lai tad raksta, lai taadi kaa tu saprot? mana latvieshu valoda ir, praktiski, ideaalaa staavolkii, un es cereeju, tu zini, ka vaards "sapelniiju" attiecas uz vienu reizi, nevis uz vairaakaam... nu ja saprati, tad buushu pateiciigs, ja nemaaciisi to, ko es zinu ideaali! laikam es kljuudijos, domaajot, ka te tieshaam ir toposhie "biznesmenji", kas grib iepaziities ar skarbo biznesa pasauli, kaut vai caur netu, bet redzu te taadi puskokaaleeceeji vien savaakushies. iesaku - ja nezini ko runaa un uz kaa runaa, tad labaak nerunaa ;)

martinstids teica:
es esmu neapkjeeriigs? kaa lai tad raksta, lai taadi kaa tu saprot? mana latvieshu valoda ir, praktiski, ideaalaa staavolkii, un es cereeju, tu zini, ka vaards "sapelniiju" attiecas uz vienu reizi, nevis uz vairaakaam... nu ja saprati, tad buushu pateiciigs, ja nemaaciisi to, ko es zinu ideaali! laikam es kljuudijos, domaajot, ka te tieshaam ir toposhie "biznesmenji", kas grib iepaziities ar skarbo biznesa pasauli, kaut vai caur netu, bet redzu te taadi puskokaaleeceeji vien savaakushies. iesaku - ja nezini ko runaa un uz kaa runaa, tad labaak nerunaa ;)

turpini tik domaat ka esi topossais biznesmenis un viss rulees... un pelniit stundaa 1,6 $ (vai arii sapelniit 3$ :) ) nav biznessmenna vaarda cieniigs... pat apkopeejai maksaa ~1,20 Ls stundaa

njam, martinstids, shitas nav labakais veids kur pelnit :/

batisred --- ja tu neesi pamaniijis tad te netiek saukti nekaadi konkreeti cipari.. prasi kam gribi ! varu tikai pateikt cik smu sapelniijis :) lai nu kaa man ir diezgan labi apmaksaats arri darbs aarpus i-neta ...

Atpakaļ
Tops