IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Padoms: Kā papildināt e-gold kontu?

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Šāds jautājums man radās, kad pirms nedēļas es gribēju papildināt savu e-gold kontu un konstatēju, ka e-ls.lv vairs nepiedāvā šādu iespēju. Es pat uzzvanīju uz e-ls.lv biroju, lai pārliecinātos, ka caur viņiem tiešām nekādi nevar iegādāties e-gold. Viņi arī nezināja kad un vai vispār šāda iespēja atkal tiks piedāvāta.

Rezultātā es izmantoju IceGold pakalpojumus un paliku apmierināts ar viņu servisu.

Ja interesē detaļas, par to kā man izdevās papildināt e-gold var izlasīt mana bloga ierakstā http://pdsurf.blogspot.com/2007/06/k-papildint-e-gold-kontu.html

da nu hwz ,,
es pameginaju bet parskaitijuma rezultata diezgan aiziet komisijas ,, ! ( parskaitot 20Ls )

Skatījos IceGold lapā , ka viņi pie jauna konta atvēršanas pie viņiem dod $5 bonusu.

Vai to arī saņēmi?

Briksons teica:
Skatījos IceGold lapā , ka viņi pie jauna konta atvēršanas pie viņiem dod $5 bonusu.
Vai to arī saņēmi?

Tie 5$ ir kaut kāda saita reklāma. Bet pašā IceGold'ā nav jāreģistrējas.

Low_TM teica:
da nu hwz ,,
es pameginaju bet parskaitijuma rezultata diezgan aiziet komisijas ,, ! ( parskaitot 20Ls )

Maziem pārskatījumiem tas tiešām nav izdevīgi, tur bija labs e-ls.
Bet tā kā man bija samērā liels pārskaitījums, tad kopumā komisijas lielums bija apmierinošs.

vareeji man uzprasiit, es bez komisikas samainiitu, +ar paarskaitiijumu uz LV bankas kontu sanaaktu ietaupiit vismaz 10 USD.

andris teica:
vareeji man uzprasiit, es bez komisikas samainiitu, +ar paarskaitiijumu uz LV bankas kontu sanaaktu ietaupiit vismaz 10 USD.

Diemžēl nezināju, ka tu piedāvā e-gold maiņu, jo es nevarēju atvērt foruma 'Naudas maiņa' sadaļu (man tur rāda tikai ciparu 36 un viss) :(

man ar tajaa sadalaa raada erroru - 36.
Tas jau uzradaas labu laiku atpakal, admins nesteidzas salabot...

es pavisam nesen paardevu savu egold (pazaudeeju ~5% uz komisijaam)...

taa ka shonedeel vairaak pa daziem simtiem $ samainiit nevaru.

andri ja nav nosleepums kur tu taadas summas ieksh e gold dabuun? jo cik zinu nekas nopietns ieksh e gold nenotiek :/

ja es izmainu 15ls uz egold icegolda cik man varetu aiziet nauda komisijas? Un tur vispar ls var samainit:?

Atpakaļ
Tops