IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

OsoBux

epro

New member
Pievienojies
5. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0

Brand new PTC site.
Owner gives quite much information about him self, and they have forum and support is good, so I think, this site will be good for earning.
There are 10+ ads (standart member) and 15+ ads (premium member).
You can request payment if you have 4$+, so it’s very low.
Site works fast, so go and click!

Join Here

Tikko šito uzrakstīju pa angliski, negribējās pārtulkot, bet gan jau sapratīsiet.. ;)

Pārdots! :cry:

Vispār tāds neliels pesimism iestājies. Arvien vairāk vecie labie PTC projekti sabrauc auzās. Nezinu, kas notiks tālāk ar osobux, taču nu jau bijušais īpašnieks bija viens no uzticamākajiem PTC lauciņā. Tā pat adminēšana nodota citās rokās arī OldSchoolBux. Nesen nozuda arī AdAndel, no kura dabūju 3 maksājumus, bet tagad laikam beigts un pagalam.

Šajā situācijā zūd jebkāda vēlēšanās ieguldīt kaut kur naudu, jo ej nu sazin, kurš būs nākamais...
Pašlaik izskatās, ka drīzāk jāreģistrējas visos jaunajos PTC, jānovelk līdz vienai, divām izmaksām un jāgaida, kad projekts nozudīs.

Cerībā uz optimistiskāku nākotni, joprojām dullais klikotājs Ezis :roll:

Par tiem jaunajiem projektiem pilnībā piekrītu.

Es ar takad skatos kurš jaunais izskatās uzticamāks un profesionālāk uztaisīt, tad lieku iekšā apgreidu un kārtīgi reklamēju un vācu refus, lai ātrāk savāktu savu naudu atpakaļ un miers

Man liekas, ka es šeit izmaksu nekad nesaņemšu :) ... es rindā nevis eju uz priekšu, bet uz atpakaļ :)

Atpakaļ
Tops