IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Neiesaku izmantot paypal kaa pardevejam! Sava pieredze..

loud

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Uzcepu kaadu e booku nolemu pardot caur paypal, jo diezgan laba lieta ir vinju encrypted linx... so viss bij ok pirmais sale pirms pusotras nedlejas parskaitu priecigs naudu uz hanseni viss ok pagajusho nedlej ienak konta anaudinja :)... pagajushosvetdien otrais sale atkal esm ustara... parskaitu uz hanzeni... ko skatos - shopirmdien dzheks uztaisijis unauthorised claim caur paypal... nu vnvardsakot itka kaads cits vinju ir nopircis jox jau cits ka taa ir vistiraka apchakareshana vinsh iegust informaciju kuru izlasa un tad prasa naudu atpaklaj... nu neko shodien skatos arii pirmaa sale ipashniex panjemis chargeback.. nu ko aizsutiju paypalam sekjoshu rindinju : According to the User Agreement, PayPal's Buyer Complaint Policy applies
only to the shipment of goods and not to services and other intangible
goods. For that reason, kindly close this dispute.
Par cik mans produkts ir netaustams un nav fizisks nekaadi refundi nav pieejami.. bet nu redzes kas notixies riit .. kr4 lasiju forumos ka daudziem tomer panjemta nauda nost.. tas ir totaals stulbums es noperku produktu un peec tam prasu naudu atpakalj... bet nu droshibas labad shodien pazinjoju hansabankai kad karte itkaa ir nozaudeta lai noblokjee... taka vinji netix klat manai naudai... jo abas naudas jau ir mana hansabankas kontaa bet paypal : -191 maarcinja nice :) nu vsp tragjiski...

Man ar šitā bija, bet es arī aizrakstiju paypalam, ka prece ir tāda kā parakstā un pircējs piekritis ir tādu pirkt un viss un neko man nenovilka un viss apklusa.

Jā ir visādi bijis, man PayPal vispār iefrīzoja kontu uz 1.5 mēn, dabuju izlīdzēties ar čekiem. PayPal tikai atfrīzoja kontu, kad nosūtīju viņiem bankas izziņu.

Un šitais ir baigi stulbi ar clickbank. Pircējs caur manu affiliate linku nopērk ebooku, es dabūnu komisiju, pēc 2 dienām uztaisa refundu, man piki no clickbank konta novelk. Pārdevējs uzraksta PayPal, ka produkts ir nekustāms un ir digitāls līdz ar to refund'u uztaisīt nevar, un pārdevējs patur savu naudu. Bet es ? Pat ja pārdevējs patur to naudu atpakal ko pircjes ir prasijis atpakal, es kā nabaga affiliate palieku bez ne kā.

manam ar taa bij, taga kontaa 200 USD ar miinus ziimi, lai tak iet deet :)

The same here :!:
Konts aizsaldeets delj kaut kada 0.20$ maksajuma un tagad pieprasa pieradit ka esmu nogadajis pircejam to par ko sis man maksajis + kreditkartes izrakstus :lol: Isak sakot - naudu uz PP turet nevar vairs ..

A ko darīt, ja neko neesmu pārdevis, bet man pēkšņi kāds sāk ieskaitīt naudu un pēc tam prasa atpakaļ ???? :)

Protams, ka negribu atdot - paši vainīgi ka atskaitija - ko uzrakstīt tam paypal dispute?

legalais variants - atdot naudu jo reali cilvex ir sajaucis emailus un atsutijis tev

mans resp. nelegalais variants - suutit emailus un kasities mosh sanax dabut atpakalj... es no saviem 200 100 dabuju pec pusgada atpakalj :D jaaskatas cik liela summa

Atdot atpakaļ un palikt mīnusos tas saucās, jo komisiju jau paypal ir novilcis - man premier konts :(

Atceraties vienu : Paypal vienmēr ir klienta/pircēja pusē. Piemēram, es iegādājos preci, bet redz kompānija nevarēja man viņu piegādāt un teica, ka būs full refund 2 dienu laikā. Es viņiem aizrakstīju, ka, ja nebūs tagad, es rakstu paypal dispute. Uzreiz pārmīza, un refund bija pāris minūšu laikā :lol: .

Atpakaļ
Tops