IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Naudina

Ron4ix

New member
Pievienojies
14. Oktobris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://www.naudina.lv/index.php?ref=ron4ix
Reģistrējaties Tiešām Maksā! Nav Vajadziigs paypals!

Tas ka vins daudziem nav, un ari tas ka - ar savu velesanos pastiprinat drosibu, daudz ko ir salaidusi deelii :roll:

Saņēmu pirmo izmaksu 7 dienu laikā !!

Te bilde, lai neviens vairs neteiktu ka nemaksā :)

a kaada jeega ir njemt to Premium kontu, nekur aprakstaa neatradu? :?

944s teica:
buu teica:
a kaada jeega ir njemt to Premium kontu, nekur aprakstaa neatradu? :?
Tad minimālā izmaksa ir 3 Ls, vairāk reklāmas (ap 20) un 0.06 Ls vietā 0.012 Ls par kliku.

Vai tad ? Es sapratu ka nemaksā vairāk par kliku un arī reklāmas diez ko daudz nav - vismaz kad rakstiju adminam, tad man tā atbildēja.

Ja te ir kāds premium users, tad padodiet ziņu kā reāli ir !

Jaunumi:
Par katru apskatīto reklāmu Tu saņem Ls 0,002, ja Tev ir premium konts, tad Tu saņem Ls 0,004.
Ja esi apskatījis 1000 reklāmas, tad Tu saņem jau Ls 0,003, un tā par katram 1000 reklāmām + Ls 0,001.
Tas nozīmē par 9 000 apskatītām reklāmām, par reklāmas apskatīšānos Tu saņemsi Ls 0,01.
Par Tava lietotāja apskatītu reklāmu, Tu saņemsi Ls 0,002.
Ja zem Tevīm ir piereģistrējies lietotājs, Tev pie konta uzreiz tiek pieskaitīti Ls 0,06.

Par Premium:
Premium kontam minimāla izmaksa ir Ls 3.
Papildus standarta reklāmām, premium lietotājiem ir vairāk kā 10 papildus reklāmas.
Naudas izmaksas termiņš 1-3 dienas.
24 h palīdzība visās neskaidrībās.
Lielāka peļņa par reklāmas skatīšanos.

A vini maksa ja zem sevis vairakus 100 profilus saregistre kur pa katru dabon 1sant ??? 8)

Šis ir kārtīgs krāpnieku kantoris

1) šamie ir palaiduši jau kādu laiku jaunu versiju, tajā ir noņēmuši reflinka parametru t.i vairs nav iespējams uzaicināt jaunus lietotājus zem sava reflinka :) - uz šo jautajumu viņi jau man 2 nedēļas vēl kā nav atbildējuši

2) Uz manu jautājumu, kapēc man izdzēsa manu lietotāju ar premium kontu arī neesmu vēl saņēmis atbildi :)

3) Uz e-pastu, kur pajautaju, kas man jānorāda rekvizītos, ja vēlos ievietot reklāmu šamie man atbildēja zibenīgā atrumā :)

Pēc disksijām ar administrāciju viņi beidzot sataisīja referāļu sistēmu.

Atpakaļ
Tops