Sveiki visapkārt! Jau pagājusi gandrīz nakts,kad rokos cauri internetam,mēģinot atrast labākos veidus,kā nopelnīt papildus naudu. Savā ceļā esmu sastapies ar daudzām iespējām (Google AdSense u.t.m.l),bet nekādi nevaru tikt skaidrībā,kā tad es īsti lai sāku. Ar googles piedāvāto iespēju ,zinu,ka jāizveido blogs (vislabāk drošivien angliskajos saitos ārzemēs) ,jāizvēlas kāda aktuāla tēma par ko varu sniegt lietderīgu informāciju u.t.t. Tad itkā es ,par klikšķiem,es saņemšu iespēju izvietot reklāmu savā mājas lapā.
Protams viss augstāk minētais ir tikai manis paša secinājumi,minējumi un pārspriedumi,bet vēršos pie jums pēc padoma un palīdzības,kā šo lietu vislabāk aizsākt.?
Būšu pateicīgs katram,kurš palīdzēs man saprast vai iesākt.
Pamatā vēlētos saņemt kautkādus pamatsoļus no tiem,kas jau ar to nodarbojas,lai beigās nesanāktu viena liela ķēpa.
Paldies!
Protams viss augstāk minētais ir tikai manis paša secinājumi,minējumi un pārspriedumi,bet vēršos pie jums pēc padoma un palīdzības,kā šo lietu vislabāk aizsākt.?
Būšu pateicīgs katram,kurš palīdzēs man saprast vai iesākt.
Pamatā vēlētos saņemt kautkādus pamatsoļus no tiem,kas jau ar to nodarbojas,lai beigās nesanāktu viena liela ķēpa.
Paldies!