IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Meklējot pavedienus kā sākt un palīdzību no citiem.

Tiesnesis

New member
Pievienojies
14. Oktobris 2011
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki visapkārt! Jau pagājusi gandrīz nakts,kad rokos cauri internetam,mēģinot atrast labākos veidus,kā nopelnīt papildus naudu. Savā ceļā esmu sastapies ar daudzām iespējām (Google AdSense u.t.m.l),bet nekādi nevaru tikt skaidrībā,kā tad es īsti lai sāku. Ar googles piedāvāto iespēju ,zinu,ka jāizveido blogs (vislabāk drošivien angliskajos saitos ārzemēs) ,jāizvēlas kāda aktuāla tēma par ko varu sniegt lietderīgu informāciju u.t.t. Tad itkā es ,par klikšķiem,es saņemšu iespēju izvietot reklāmu savā mājas lapā.
Protams viss augstāk minētais ir tikai manis paša secinājumi,minējumi un pārspriedumi,bet vēršos pie jums pēc padoma un palīdzības,kā šo lietu vislabāk aizsākt.?
Būšu pateicīgs katram,kurš palīdzēs man saprast vai iesākt.
Pamatā vēlētos saņemt kautkādus pamatsoļus no tiem,kas jau ar to nodarbojas,lai beigās nesanāktu viena liela ķēpa.
Paldies!

Ja vēlies sākts ar Google Adsense tas izmanto šo rīku lai atrastu tēmu par kuru taisīt blogu un noskaidrotu konkurenci izvēlētai tēmai

īsti pat nezinu ko ieteikt! Pats esmu jauniņais, tikai kādu mēnesi buros pa to internetu. Tik daudz informācijas uzreiz, ka grūti visu sagremot. Sapratis esmu tikai vienu, iesākt ir pagrūti, un saprast sāksi tikai procesā. Visas tās referālu programmas, aflets, reklāmas u.t.t. Domāju ka galvenais ir iesākt, ja pacietības pietiks viss tev izdosies.

Sākumā ieteiktu izvēlēties savu nišu, kas tev patīk piemēram, lasīt grāmatas, spēlēt spēles, mašīnu tunings, grafikas dizaineris. Izvēlies kaut ko tādu ko tu darītu ar prieku un aizrautību.

Internetā sastomas tūkstošiem iespēju kā plenīt, kaut arī peļņās iespējas būtu lielas, bet nevarētu iejūsties tajā par visiem 100%, tad viss ticamāk nekas daudz tur nesanāks.

Bieži var dzirdēt cilvēku sakām, man tas strādā, bet vai strādās tev grūti pateikt. Visiem nepatīkk viena un tā paša filma vai tas pats restorāns. Gandrīz jebkurai nodarbei, internetā var atrast kādu digitālu produktu, kas palīdzētu strādāt effektīvāk vai atrisināt kāda cilvēka problēmu.

Piemēram, kāds vēlās pielietot epasta mārketingu savā biznesā, bet nezin kādā veidā to izdarīt - ir vesela kaudz iespēju kā palīdzēt šim cilvēkam. Vai cits gadījums, iemācīties kā veidot labas dizaina bildes, vai veidot pašam savu mājaslapu, kā pielietot video mārketing utt. Iespējas ir neierobežotas. Jāzina, kas patīk vairāk pilnveidoties tajā jomā un tad piedāvāt savus pakalpojumus.

Izvietot reklamās savā blogā vai mājaslapā, būs vairāk ienesīgas, ja tajā sakumā būs atrodams labs saturs, kā arī normāls apmeklējuma skaits. No pieredzes varu teikt sākumā Google Adsense reklāmas nelikt, bet gan piedāvāt labu saturu.

Katram jau būtībā ir savs stāsts, kā sācis, ar ko sācis utt, tāpēc arī nav tādu konkrētu ieteikumu, kas derētu visiem. Tāpēc, ka - "што русскому хорошо, то немцу смертЬ" :D
Pats personīgi sāku ar blogošanu, kura bija mērķēta Latvijas auditorijai un samērā ātri guvu šādus tādus panākumus. Protams daudziem tā mana peļņa var likties kapeikas, bet ja ņem vērā to cik daudz(maz) laika esmu ieguldījis līdz šim, tad tas ir diezgan labs rezultāts. Esmu izveidojis arī blogu ar dažiem padomiem, kas var noderēt(var arī nenoderēt). Linku meklē parakstā.

Atpakaļ
Tops