IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

mani nomoka viens jautājums

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
saistībā ar kakla skriemeļiem. tā tam jābūt , ka tie skriemeļi var kustēties no vienas puses uz otru? vai arī tas nav normāli?

vājprats :D
Atkarībā kā kustēties, grozīt galvu jau var, bet ja krakšķ un sāp, labāk nedaudz atbūsties no datora un pārliecināties vai monitors pareizā augstumā.

tas nav saistīts ar galvas kustināšanu. pieskaroties tam pašam skriemelim ,viņš kustās no labās puses uz kreiso. tas radās šādi_viens cilvēks mani gribēja noskūpstīt,un ar roku pieskārās kaklam un bija divaina sajūta,itkā kautkas nokrikšēja,sāpes un atgrūdu viņa roku. Bet dzīva vel esmu... un nevaru izdomāt vai ar to kaklu viss kārtība. Nesen man atlika vien nožāvāties un izmežģīju žokli... Ko var darīt ka kauli tik trausli man.

dzer kalcija tabletes ;) un adoma vai tiesam vins gribeja tevi noskupstit? varbut tas bija slepkavibas meginajums.
un neielaid to lietu aizej pie arsta

es jau dzeru kalcigran ,bet ķermenis viņu nepieņem_slikta dūša un galva reibst. jā...tas bija skūpsts ar vieglu pieskārienu kaklam...bet sāpīgi. ārsts mani nolamās ka agrāk jau nebiju pārbaudīties,jo es nevarēju izlemt vai braukt uz rentgenu. es nesaprotu kā tas varēja tā gadīties.

Manupraat sheit tu aarstu neatradiisi!
Bet Hauss izskataas labs - pieraxties pie vinja.

es zinu ka šeit ārstu neatradīšu!tik gribēju zināt pa kaklu. kas tas par hausu? dr.haus no seriāla? :D

Atpakaļ
Tops