IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

mana majaslapa atjaunota! :)

vik4a89

New member
Pievienojies
12. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sandi, kad tu uzraxtiji ka normalu majaslapu var uztaisit pa nedelu es neticeju, bet nolemu izmeginat! :) Saku taisit visu atkal no nulles. Un tik tiesam uzmeikoju jaunu lapu pa 6 dienam! Sodien nobeidzu vinu pamatigi! PRotams tur veel var piemest daudz takstu un labu bet tas ar laiku. Nu ievertejiet manu jaundarinajumu :)

http://my-health.sytes.net/

Shaubos vai ar sho ko sasniegsi!Tagad vari sataisiit katram produktam atsevisjkhas lapas katram produktam lapa,ar TEXTU!

nomaini krasas, lai nu ko bet tie sarkanie un zalie texti nekam neder, parak koz acis, nav patikami lasit.

Njaa uzreiz var redzēt, ka manā lapā arī esi ieskatijies :)

Briksons teica:
Njaa uzreiz var redzēt, ka manā lapā arī esi ieskatijies :)

jaa mazliet ieskatijos, iepatikas veids kaa salikta visas lietas, tapec nolemu uzmeistarot kaut ko lidzigu! :)

Nu taa zala krasa man ar ipasi nepatiik, nomainisu uz kaut ko citu, bet runajot par sarkano man liekas ka ie tiri taa neko! Nu bet katram ir savas domas! :)

Preston a esvaru piemeram veidot lapa textu par produktiem kurus reklameju? Un vai drikst nemt iformaciju no tam adresem kuras reklameju(nu es domaju apraxtu par produktu) ???

Bet tik un ta paldies visiem ka izicat savas domas! :)

Andy gan teica, ka tā mana lapa esot galīgi garām :)
Značit mūsu lapas vienalga nekam neder :)

Briksons teica:
Andy gan teica, ka tā mana lapa esot galīgi garām :)
Značit mūsu lapas vienalga nekam neder :)

kapee neder? Kadam tad vinam ir jabut? Man personigi mana patiik, tikai mazliet vajag pielabot :)

nevienam neinterese vai tev vina patik. vajag ta lai citiem patik

Tā gan ir, bet tes skatos, ka amīšiem patīk lasīt textus labāk nekā skatīties banerus vai bildes. Tā ka tad jau labāk pēta šādu textu, ja patīk.

nee nu normali! :evil: Paradiet tad ludzu piemeru kadai apmeram jaizskatas majaslapai jusuprat! :)

Vispirms izlabo daudzās gramatiskās kļūdas, savādāk tava mājaslapa nevieš uzticību. :)

vik4a89 teica:
Preston a esvaru piemeram veidot lapa textu par produktiem kurus reklameju? Un vai drikst nemt iformaciju no tam adresem kuras reklameju(nu es domaju apraxtu par produktu) ???
Vari njemt aprakstus no citaam lapaa,bet iesaku vinjus nedaudz pamainiit un uzraxtiit ar saviem vaardiem!

Rekur ir normaala lapa, orienteeta uz vienu nishu: weight loss:)

http://www.weightloss-research.com

p.s. ja tu kopesi tekstus no citaam lapaam, tev google uzskatiis kaa duplicate content, un tolka nekaada nebuus:)

p.s.2. tomeer vienmeer ir iespeja izlasiit informaaciju un paarstaastiit saviem vardiem, izveljot potencialajam klientam galvenaas ipashiibas utml;

sandis teica:

p.s. ja tu kopesi tekstus no citaam lapaam, tev google uzskatiis kaa duplicate content, un tolka nekaada nebuus:)

p.s.2. tomeer vienmeer ir iespeja izlasiit informaaciju un paarstaastiit saviem vardiem, izveljot potencialajam klientam galvenaas ipashiibas utml;

aha kamer sitadu majaslapu sataisa tur var galus atdot :) Kaut ko lidzigu jau varetu pameginat sataisit. A nevar kaut kadi apvienot tos produktus viena majaslapaa?

vik4a89 teica:
sandis teica:

aha kamer sitadu majaslapu sataisa tur var galus atdot :) Kaut ko lidzigu jau varetu pameginat sataisit. A nevar kaut kadi apvienot tos produktus viena majaslapaa?
Ja nevari uztaisiit vai pacietiibas par mazu tad met mieru un ej seetaa futbolu labaak uzspeelee :lol:

vik4a89 teica:

Gigi, lapu uztaisiit ir viens weekends, ok, nedeelja; vot noptimizeet un saakt taisiit $, tas jau ir krietni ilgaaks, vairaku meneshu merkjttieciigs darbs;)

p.s. prestons... futbols.. saki ? :)

njam, mosh labak panjem kadu cms, iznjem liekos tagus un uz priekshu mm?

re, jau visadas idejas ka vienkarshot web taisiishanu, ta ka tas vairs nav problemo, galvenais ir teksts un linki :)

50-100 lapas x A4 ar tekstu un kadi 20-50 linki uz katru no taam lapaam 1-2 gadu laikaa un esi malacis;) 5000 - 10000$/meen varetu pavilkt:)

turklaat tev vairaakaas lapas biidaas uz saaniem. tas shkiet nav diezko prestizhi. labaak ka tikai uz augshu un leju. taa arii visi pieradushi skatiities...

Atpakaļ
Tops