IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

man interesē

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
vai var būt tāds variants, ka cilvēks uztaisījis savu lapu un neviens to lapu neskatās un tātad arī nekas nav izdevies?

kr4 iznak shita: sintija uzbliezh ar lielam grutibam lapu un tag brinas ka neviens nenaak - vo tagad saxies tas istas grutibas to lapu popularizet!!! pa to jau sandis ir smalki aprakstijis

Tikai nav iespejams popularizet to ka nav, ja nebus texta ko lasit ko tad cilveki tur daris?

nu nez es panemu Print Screen un tas bildes savam vajadzibam izmantošu :lol:

man jau tā tur ir daudz sarakstīts! cik tad vel var?! tur jau tā tik daudz burtu!!!ja es būtu***tad jau drošvien man rastos ārkārtīgi ģeniāla lapa!

vislabākais ir iebāzt savu reklāmu draugOS.lv tur pašā augšā! :D :D :D

http://www.i-bizness.info/viewtopic.php?t=153&start=0

es nevaru izdomāt,kurš no reklamēšanas veidiem man kā iesācējai būtu piemērotākais?pašlaik nevaru izvietot maksas reklāmas.

sintija teica:
es nevaru izdomāt,kurš no reklamēšanas veidiem man kā iesācējai būtu piemērotākais?pašlaik nevaru izvietot maksas reklāmas.
Pavisam vienkaarshi!Saraksti lapeles panjem naglas un skraidi pie katra koka un naglo tik klaat!Buus tev reklaama par velti! :D :D :D

Viens no vislabākajiem bezmaksas trafika veidiem ir "article writing".

Uzraksti iesākumam kādus 10 rakstus par produktiem (tēmām/problēmām), kurus reklamē,
submitē rakstu direktorijās (article directories).

Rakstot atceries arī SEO pamatus - liec keywordus virsrakstā, apakšvirsrakstos kā arī tekstā.

Atpakaļ
Tops