IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Mājaslapu pirkšana?

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Vai kāds ir kādreiz iegādājies mājaslapas, lai pēc tam gūtu ar viņām peļņu? Kāda ir pieredze. Ir doma iegādāties kādu online-shop, kur es varētu ievākt komisiju par pārdotajām precēm, ir doma reklamēt ar adwords to pasākumu.

Atradu variantu, kur tiek pārdotas dažādas zāles un citi medikamenti veselības stiprināšanai. ~1h dienā lapas uzturēšana, manuālā updeitošana, ieņēmumi 1000-1500$/Mo, cena lapai 15,000$, izdevumi ~70$ mēnesī, par uzturēšanu. Būs vēl kādi 5000$ lieki ko investēt reklāmās, ja iegādāšos.

Kas man būtu jāzina pirms es pērku jau gatavu interneta biznesu?

violator88 teica:
Vai kāds ir kādreiz iegādājies mājaslapas, lai pēc tam gūtu ar viņām peļņu? Kāda ir pieredze. Ir doma iegādāties kādu online-shop, kur es varētu ievākt komisiju par pārdotajām precēm, ir doma reklamēt ar adwords to pasākumu.

Atradu variantu, kur tiek pārdotas dažādas zāles un citi medikamenti veselības stiprināšanai. ~1h dienā lapas uzturēšana, manuālā updeitošana, ieņēmumi 1000-1500$/Mo, cena lapai 15,000$, izdevumi ~70$ mēnesī, par uzturēšanu. Būs vēl kādi 5000$ lieki ko investēt reklāmās, ja iegādāšos.

Kur tu izrāvi šito apgalvojumu "ieņēmumi 1000-1500$/Mo". Pilnīgs sviests!
Lapai var būt 10 apmeklētāji dienā, bet var būt arī 1000000 + pats piedāvātais produkts! No tā arī būs atkarīga peļņa.

Tu vispār izlasīji ko es uzrakstīju?

Pārdevējs sniedz informāciju, ka patreiz, stabila, ir peļņa 1000-1500$!

Var redzēt, ka skolniekam brīvlaiks sācies...

violator88 teica:

1. Skolnieks esi Tu.
2. Kurā vietā 1 postā ir rakstīts Pārdevējs sniedz informāciju, ka patreiz, stabila, ir peļņa 1000-1500$!
3. Tikai idiots var tam noticēt! Pie kāda tad apmeklējuma ir tā 1000-1500$ peļņa? Precīzāk - cik preces/pakalpojumi tai mēnesī vidēji ir japārdod? Cik ir vidējā preces cena? Cik liels ir peļņas procents no apgrozījuma?

Nu un tad parēķini...
Tavi 5000$ adwordos pa 10 centiem pārvērtīsies 50000 klikšķu. Rēķinot ĻOTI optimistiski, ka no 100 apmekletājiem 1 kaut ko nopirks, tās būs 500 pārdošans. P.S. Pēc manas adwords pieredzes LV tirgū, tas tā nebūt nav. Pat ne 1000 klikšķi.
4. Pārdevēji runā daudzko :) Varbūt tā ir VIŅU peļņa ko nes 101 tāds lohovskois veikals :)

mazaissssssss teica:
violator88 teica:

1. Skolnieks esi Tu.
2. Kurā vietā 1 postā ir rakstīts Pārdevējs sniedz informāciju, ka patreiz, stabila, ir peļņa 1000-1500$!
3. Tikai idiots var tam noticēt! Pie kāda tad apmeklējuma ir tā 1000-1500$ peļņa? Precīzāk - cik preces/pakalpojumi tai mēnesī vidēji ir japārdod? Cik ir vidējā preces cena? Cik liels ir peļņas procents no apgrozījuma?

Nu un tad parēķini...
Tavi 5000$ adwordos pa 10 centiem pārvērtīsies 50000 klikšķu. Rēķinot ĻOTI optimistiski, ka no 100 apmekletājiem 1 kaut ko nopirks, tās būs 500 pārdošans. P.S. Pēc manas adwords pieredzes LV tirgū, tas tā nebūt nav. Pat ne 1000 klikšķi.
4. Pārdevēji runā daudzko :) Varbūt tā ir VIŅU peļņa ko nes 101 tāds lohovskois veikals :)

1. Es studēju augstskolas 3. kursā, Mārketinga nodaļā.
2. Tu saproti to, ka es vēlos pirkt, JAU GATAVU BIZNESSU?
3. Pārbaudīju viņa patreizējo traffic ir ok, hosts arī labs, viss izskatās ok, tā kā, kā viņš pats apliecina peļņa kaut kāda +/- ir viņam ir.
4. Kaķi maisā netaisos pirkt, protams par visu pārliecināšos, tāpēc arī šeit vaicāju.
5. Tie 5.000$ ir tie, kas paliek pāri, ko es esmu gatavs investēt papildus, lai promoutētu, ja izdodas iegādāties par 15.000$, bet vēl pagaidām es tikai interesējos.
6. Ar Adwords nēsmu nodarbojies, bet apsveru iespēju vai ir vērts, tāpēc arī prasu, vēlos kaut ko vairāk uzzināt no pieredzējušiem cilvēkiem.

Mazais tu cilvēku nepazīsti, jau noliec un izdari secinājumus, tā var smagi sasisties.

Tāpat nav vērts strīdēties ar tevīm, var redzēt, ka ar tevīm nav vērts vest sarunas, pārāk egocentrisks esi, ja jau atļaujies cilvēku aiz ekrāna nosaukt par idotu. Lai arī esmu par 100p(ne par 99p), ka dzīvē tu nēsi neko sasniedzis, lai tev būtu pamats svešinieku par idiotu nosauktu.

Secinājumi:
1) Tu esi neaudzināts;
2) Egocentrisks;
3) Vai arī vienkārši ar galvu tev nav kaut kas kārtībā.

Secinājumi tev ir galīgi garām :) Sasniedzis... man ir sieva un dēls. par materiālo pusi nesūdzos. Ir 2 bakalauri (LU un Turības)

Tagad sāku domat, par kādas formas JAU GATAVU BIZNESU (rakstās ar 1 s :) ) tu tieši runā?

Tādu, kur iegādājies tādu kā franšīzi, vai veikalu ar konkrētu domeinu kuram jau ir trafiks, savi klientu db? Es sapratu ka franšīzi un tad visu jāsāk no 0, pretējā gadījumā nesaprotu, kāpēc mini ka esi gatavs 5000$ iekrāmēt adwords vai jebkādā citā reklamā!?!?

mazais, izskatas, ka ar tavam 2 augstakajam ir par shvaku. Kads sakars pelnai ar apmeklejumu? Izskatas, ka tavas domas ir kaut kur citur.

Atgriezoties pie temas. Drosi vien, ka tas ir dopshipping bizness? Ja taa, tad cena ir par augstu.

Pastasti vairak, nopublice adresi.

Ja es plānotu pirkt gatavu web lapu, veiktu elementāras pārbaudes.
1 - pieprasītu un pārbaudītu pierādījumus par lapas apmeklētību un naudas apgrozījumu (loģiski ka to jau noteikti izdarīji).
2 - noskaidrotu kādas tieši metodes tika izmantotas traffika ģenerēšanai un cik izmaksā to uzturēšana (pārdevējiem patīk uzsvērt apgrozījumu un peļņu, bet vismaz daļēji noklusēt ka tajā laikā lapa tika reklamēta vietās A, B, C...).
3 - izpētītu visas saistības ar bijušajiem klientiem (lai nesanāk ka uz garantijas rēķina jāņem atpakaļ iepriekšējā īpašnieka nopārdotā prece)
4 - pārbudītu vai google, yahoo, u.c. atrod negatīvas atsauksmes par doto web lapu.
5 - pārbaudītu vai populārākie email uzturētāji emailus no dotā domaina neuzskata par spamu.
Tas tā vispārīgi.
Lai veiktu konkrētāku novērtējumu, jāzin par kādu tieši preci un izmantoto izplatīšanas metodi iet runa.

Atpakaļ
Tops