mazaissssssss teica:
violator88 teica:
Tu vispār izlasīji ko es uzrakstīju?
Pārdevējs sniedz informāciju, ka patreiz, stabila, ir peļņa 1000-1500$!
Var redzēt, ka skolniekam brīvlaiks sācies...
1. Skolnieks esi Tu.
2. Kurā vietā 1 postā ir rakstīts
Pārdevējs sniedz informāciju, ka patreiz, stabila, ir peļņa 1000-1500$!
3. Tikai idiots var tam noticēt! Pie kāda tad apmeklējuma ir tā 1000-1500$ peļņa? Precīzāk - cik preces/pakalpojumi tai mēnesī vidēji ir japārdod? Cik ir vidējā preces cena? Cik liels ir peļņas procents no apgrozījuma?
Nu un tad parēķini...
Tavi 5000$ adwordos pa 10 centiem pārvērtīsies 50000 klikšķu. Rēķinot ĻOTI optimistiski, ka no 100 apmekletājiem 1 kaut ko nopirks, tās būs 500 pārdošans. P.S. Pēc manas adwords pieredzes LV tirgū, tas tā nebūt nav. Pat ne 1000 klikšķi.
4. Pārdevēji runā daudzko

Varbūt tā ir VIŅU peļņa ko nes 101 tāds lohovskois veikals
1. Es studēju augstskolas 3. kursā, Mārketinga nodaļā.
2. Tu saproti to, ka es vēlos pirkt,
JAU GATAVU BIZNESSU?
3. Pārbaudīju viņa patreizējo traffic ir ok, hosts arī labs, viss izskatās ok, tā kā, kā viņš pats apliecina peļņa kaut kāda +/- ir viņam ir.
4. Kaķi maisā netaisos pirkt, protams par visu pārliecināšos, tāpēc arī šeit vaicāju.
5. Tie 5.000$ ir tie, kas paliek pāri, ko es esmu gatavs investēt papildus, lai promoutētu, ja izdodas iegādāties par 15.000$, bet vēl pagaidām es tikai interesējos.
6. Ar Adwords nēsmu nodarbojies, bet apsveru iespēju vai ir vērts, tāpēc arī prasu, vēlos kaut ko vairāk uzzināt no pieredzējušiem cilvēkiem.
Mazais tu cilvēku nepazīsti, jau noliec un izdari secinājumus, tā var smagi sasisties.
Tāpat nav vērts strīdēties ar tevīm, var redzēt, ka ar tevīm nav vērts vest sarunas, pārāk egocentrisks esi, ja jau atļaujies cilvēku aiz ekrāna nosaukt par idotu. Lai arī esmu par 100p(ne par 99p), ka dzīvē tu nēsi neko sasniedzis, lai tev būtu pamats svešinieku par idiotu nosauktu.
Secinājumi:
1) Tu esi neaudzināts;
2) Egocentrisks;
3) Vai arī vienkārši ar galvu tev nav kaut kas kārtībā.