IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Lūdzu palīdzību pa visu :(

Reinis

New member
Pievienojies
27. Septembris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki es jau labu laiku cenšos nopelnīt internetā bet tā nekas nopietns nesanāk, uztaisīju mājas lapu http://xtex.hostei.com/ piereģistrēju visos sērčos kur vien varēju un zināju, bet traffika kā nav tā nav, un ar tiem autosurf trafika apmaiņai arī nav jēgas, jo neviens neskatās kas tur pa mājas lapu, jo vaig refferāļus nevis daudz apmeklētāju ( vai tomēr ir jēga ? ) Vien vārd sakot kā jūs sameklējat sev referāļus un izreklamējat savas mājas lapas. LūDZU palīdziet!!! ry:

Saac jau ar to ka anglju valodaa pareizi uzraksti ievadu savai lapai, vai ari paludz kadam kas parzin valodu.

musdienaas registret lapu mekletajos nav liela jega. labaak dabuut linkus no social bookmarking un networking saitiem - piemeram Digg, delicious, twitter, myspace, facebook utt. Tur vismaz apgrozas tauta, kas varbuut pamaniis tavu lapu.

Liels paldies admin :wink: ja ir vēl ko ieteikt ar lielu prieku uzklausīšu, jo viss ko zinu un māku esmu panācis ar saviem spēkiem, bet nevar jau visu viens pats izpētīt un zināt.

this is my site wher i wont to tell about money making in internet
Tavas angļu valodas zināšanas iespārda :D
Ja gribi varu izlabot kļūdas bez atlīdzības. Nopērc domēnu, vajag vairāk informācijas, regulāri taisi kādus jaunus rakstus, pārāk pārbāzts ar tām reklāmām, nebūtu tik traki ja būtu normāli dizains sataisīts... Karoči tur ir galīgā dir*ā, šaubos vai tu reāli kaut ko nopelnīsi.
Sāc ar to ka izlasi visas tēmas sadaļās "Affiliate marketing", "Pelni ar mājaslapu" un "Iesācējiem". Cik redzu tev nepadodās angļu valoda, tapēc iesaku palasīt dažādus resursus latviešu valodā par pelnīšanu internetā.

Kad būsi izlasījis ko esu tev licis, tad jau kaut ko sapratīsi no interneta mārketinga, tomēr ar tavām angļu valodas zināšanām... Katrā ziņā katrs teikums ko tu uzraksti/izlasi angļu valodā, trenē tevi. Man angļu valoda agrāk arī bija galīgi nekāda :roll:

Atpakaļ
Tops