A
Anonymous
Viesis
Sveiki, nesen izdomāju, ka kaut kas interenetā ir jāievieto, lai vismaz saošņātu kā tas viss darbojas. Domāju, kas varētu būt tas materiāls, ar kuru varētu internetā padalīties un kas man pašam sagādātu prieku. Par cik man ļoti patīk kino, nonācu līdz filmu review. Atvēru lapu, sāku bloga izskatā likt iekšā savējos review. Paralēli šo to ieliku ezinearticles, kā arī tādus pašus rakstus ieliku hubpages.com. Hubpages patīk ar to, ka arī tur darbojas adsense un var kaut ko nopelnīt par spīti tam, ka tā nav tava lapa. Respektīvi, manā lapā ir adsense un hubpagos ir adsense. Mēneša laikā nopelnīti 2 centi, ne uz ko vairāk nemaz nebiju licis cerības.
Par cik šajā lauciņā pilnīgi zaļš, būtu pateicīgs, ja kāds no jums varētu man pateikt, vai esmu izvēlējies pareizo stratēģiju un kas man būtu jādara, lai šo visu varētu pārvērst kaut par 1$ dienā?
Paldies.
Par cik šajā lauciņā pilnīgi zaļš, būtu pateicīgs, ja kāds no jums varētu man pateikt, vai esmu izvēlējies pareizo stratēģiju un kas man būtu jādara, lai šo visu varētu pārvērst kaut par 1$ dienā?
Paldies.