IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Ls 1.50 par brīvu

bliezejs

New member
Pievienojies
30. Maijs 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki, piedāvāju jums iespēju saņemt Ls 1.50 pilnīgi par brīvu. Ideja ir tāda, ka esmu atradis lapu, kura dod Ls 3 par to, ka tevis piesaistīts cilvēks (cilvēks, kuram tu nosūti epastu ar piedāvājumu) reģistrējas lapā. Tātad jūs piereģistrējaties un es par to saņemu Ls 3, no kuriem pusi (Ls 1.50) pārskaitu uz jūsu bankas kontu. Ņemiet vērā arī to, ka lai reģistrētos šajā lapā jums jabūt vismaz 19 gadus vecam. Ja esat ieinteresēti lūdzu rakstiet man pm (privātu ziņu) vai arī uz epastu kastasparzveeru@inbox.lv

Summa nav nekāda lielā, bet ja ņem vērā, ka jūs to saņemat veltot ne vairāk kā 5 minūtes sava laika, tad jūs acīmredzami esat ieguvējs. Piedevām, kad būsiet reģistrējies šajā lapā, varēsiet šo metodi lietot pats piedāvājot reģistrēties, piemēram, saviem draugiem un tādejādi jau pelnot Ls 3 par katru reģistrāciju. Ceru uz jūsu atsaucību :)

Atpakaļ
Tops