IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Labākais veids kā pelniit naudu internetā

raimis222

New member
Pievienojies
12. Augusts 2011
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Pēdējo 3 gadu laikā esmu izmēģinājis gandriiz visus iespējamos naudas pelnīšanas veidus internetā. Visi viņi izrādījas vai nu zagļi kuri sola miljonus un tikai savaac tavu naudu vai arī tev ir jāpavada pie datora 24/7 un nopelniit var ļoti maz.
Un tad man palaimējas atrast šo te

http://www.justbeenpaid.com/?r=swissearning

Reģistrēšanās ir bez maksas un tālāk viss ir sīki un smalki izskaidrots, ir pat čats kurā jūs varat uzdot jautaajumus cilvēkiem kuri jau pelna naudu ar šo sistēmu.
No sākuma nevisai ticēju, domāju, kārtējie krāpnieki, bet par laimi nē! Paiet kaads laiks kamēr uzsāk un visu saprot, bet nu jau esmu sācis pelnī un iesaku arī citiem.

Lai veicas...
Raimis

Nu pēc pirmā teikuma var vienīgi secināt, ka esi skatījies pelnīšanas veidus, ka saistīti ar "te var nopelnīt 1000$ dienā neko nedarot" ... praktiski neesi pareizā virzienā meklējis ...

Un ši vispār ir affiliate marketing sadaļa :)

Atpakaļ
Tops