IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Labakais blogs

Maricelo

New member
Pievienojies
8. Augusts 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveicinati! Iesakiet ko labak lietot prieks affiliate - blogspot vai wordpress?

Abi divi labi indeksējas iekš google. Ja domā par standartiem dizainiem, tad ņem labāk wordpress, jo tas būs labāks.

Es arī lieku par wordpress. Daudz labākas iespējas modificēt lapu.

Ja vajag LV auditorijai, tad ļoti labs ir blogs.lv

Paldies! Un, lai netaisītu jaunu tēmu tad iesakiet kādā programmā labāk strādāt

Maricelo teica:
Paldies! Un, lai netaisītu jaunu tēmu tad iesakiet kādā programmā labāk strādāt
Ja interesē tēma pa datoriem, tad silti iesaku Lattelecom programmu. Info - http://pelnipartnerprogrammas.blogs.lv/2010/01/31/lattelecom-partnerprogramma/

Ļoti laba programma ir MoreNiche - tas ir par uztura bagātinātiem, par veselīgu dzīvesveidu u.t.t uz tādu tipu. Vairāk info MoreNiche mājaslapā

Nja tikai nepadomāju par vecumu, ka var tikai no 18 gadiem. Ja ir mazāk par 18 tad var reģistrēties?

Maricelo teica:
Nja tikai nepadomāju par vecumu, ka var tikai no 18 gadiem. Ja ir mazāk par 18 tad var reģistrēties?
LTK ir ļoti pretīmnākošs. Es domāju, ka Jus varētu vienoties, ja Tu reģistrētos un pierakstitu komentāros tādu lietu!

Es darbojos ar bloggeri, Ja reiz tas ir google produkts, tad ir lielāka pārliecība, ka indeksēsies iekš google.lv. Protams Wordpress arī ļoti labs!!!

Atpakaļ
Tops