IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kuru izvēlēties?

sapals

New member
Pievienojies
3. Oktobris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki visiem!

Pirms pāris dienām iesoļoju šeitan un tā arī paliku :)
Pa šo laiku man izmainījās skata punkts uz komerciju inetā. Un te jāsaka, ka liels nopelns ir šeit sēdošiem Latvijas interneta 'guru' :) Jūsu panākumi un komentāri iedvesmo tā, ka pat man kā jau kārtigam letiņam-zemsegas murminātājam sacēlās rokas :)

Tagad man ir gatavs LIELAIS IDEJS un atliek tikai realizēt :) Par cik tā arī nesapratu vai paypal ir ok vai nē (kontu gan atvēru)!?
Tad jautāju kuru apmaksas sistēmu un kontu izvēlēties, lai taisītu big business gatavam produktam.

Precizēju!
Vajag ieviest maksas reģistrēšanas sistēmu uz members area vai kaut kā tā no pron:)

Nu cik zinu lielākā daļa atbalsta maksājumus no memberiem, tikai paypalam ir mīnuss, ka šo maksājumu var arī atsaukt!!!

pls(paldies) > bet iedomājies situāciju > es gribu, lai piereģistrēties var tikai tas, kas jau ir samaksājis. Un ņemiet vērā, ka esmu lamerz šajā jomā un tekstu 'lelākā daļa atbalsta maksājumus no memberiem' es nerubiju.

Tātad uzdevums > "ja gribi piedalīties, samaksā > reģistrējes > dari ko vari". Apmēram tāda shēma. Cik saprotu paypal nav labākais variants?!

nu domaa pats... pateicoties tiem refundiem man paypalaa tag staav -200ls :)) :D

Nu ja domā kkādu pr0n lapu, kur jāmaksā, vai vienalga, ko, kur jāmaksā pirms lietošanas, tad paypal ir labs variants, taču ir monētai divas puses. + ir tas, ka paypal izmanto daudzi, savukārt moneybookers,LibertyReserve(LR), Alertpay izmanto mazāk ilvēku, ja neskaita tos, kas nodarojas ar IT biznesu. Savukārt - ir tas, ka ir iespējami šie refundi, jeb naudas atsaukšana. Nezinu vai ir iespējams, bet varbūt aizsūtot viņiem e-mailu, viņi var neļaut refundus no tava konta, ja pasaki, ka tas ir par reģistrāciju maksa. Nu atkarībā kādu publiku piesaisti ir jāizvēlas tev pašam. Protams, var jau arī paeksperimentēt!

thnx par komentiem.

Būs jāexperimentē.

Ka neaizexperimentējos līdz -200 :)

ar paypal ir loti specifiski kur un kaa to var lietot un, kaa jau te rakstiija, paypal miinus ir paarskaitiijumu atcelshanas iespeeja.
Konkreets gadiijums - paziistamam adminam reklaamdeveejs ar paypal samaksaa par reklaamas vietu, kad reklaama izbeidzas, uzraksta suudziibu ka reklaama neesot tikusi ievietota un visi pirceeja emaili tikushi ignoreeti (suudziibaa ieklauti sacereeti emaili par neesoshu probleemu), paypal ir kraapnieka pusee un nauda tiek nonemta no tava konta, un, papildus tam, tu peec paypal domaam kluusti par negodiigu klientu (var pat beigties ar konta iesaldeeshanu) un sava taisniiba nav pieraadaama.
...

Nezinot kaada veida preci/pakalpojumu tu plaano piedaavaat, nav iespeejams pateikt kuras maksaashanas sisteemes buutu visizdeviigaakaas.

Par paypal nobaidījāt, štukošu kā savādāk :)
Atklāt gan negribas ideju, ja nu galīgi izgāžas, ar pirkstiem nobakstīsiet :)

Atpakaļ
Tops