IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kur var iegadaties biznesa klientu datubazi

AgneseG

New member
Pievienojies
4. Maijs 2011
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labdien,

Jautājums sekojošs - vai Latvijā ir iespējams kautkur nopirkt biznesa klientu datubāzi par saprātīgu cenu?
Esmu apzvanījusi visus lielos katalogus, bet tur ir diezgan neprātīgas cenas, ap 15 santīmiem (+PVN) par 1 kontaktu un ja ņem vērā, ka Latvijā varētu būt vismaz 50 000 registrēti un aktīvi uzņēmumi, tad šī cena šķiet nenormāla.

Piemēram, Igaunijā ir tāda firma Krediidinfo, kura ir pārpirkusi visu datu bāzi no igauņu oficiālā firmu reģistra un pārdod pilno listi par apmēram 200 euro..

Tāpēc mani interesē šis jautājums - vai es vienkārši nezinu kur griezties, vai tiešām Latvijā nekur nevar nopirkt datu bāzi par saprātīgu samaksu?

Atpakaļ
Tops