IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme krīze!!!

ar4iks

New member
Pievienojies
5. Decembris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
hello! jau kadu bridi regulari tusejos jusu forumaa, lai gan neko nepostoju bet tomeer..
Tātad gribeju jautat cik daudz ietekmee jusu e biznesu pasaulee valdosa krize?pasam no janvara sakuma ienakumi kritusies par apmeram 40-50%,tapec jautaju vai jums ir lidzigi vai man ar pelnisanu kkas nav isti ok.

Nezinu kā citiem, bet mani krīze piespieda sākt nopietnāk darboties i-biznesā un rezultāti ir! Pirms tam vnk nebija motivācijas saņemties un kautko sākt. Paldies krīzei :P

Krīzes laikā ir vislielākās iespējas kļūt bagātiem! Ja vien galva ir uz pleciem :D
Mani ienākumi ir palielinājušies vairākas reizes :)

Aha ... krīze cilvēkam piespiež domāt radikālāk - pašam sākt kaut ko domāt, kā nopelnīt...

Ja krīzes laikā izdodas izveidot veiksmīgu biznesu, tad - kad valstī dzīves līmenis ies uz augšu, tavs bizness zels un plauks :)

ar4iks teica:
hello! jau kadu bridi regulari tusejos jusu forumaa, lai gan neko nepostoju bet tomeer..
Tātad gribeju jautat cik daudz ietekmee jusu e biznesu pasaulee valdosa krize?pasam no janvara sakuma ienakumi kritusies par apmeram 40-50%,tapec jautaju vai jums ir lidzigi vai man ar pelnisanu kkas nav isti ok.

Bizness ir atkarigs no cilveka, kurs to vada. Galva ir vai nav, galvenais but gatavam kaut ko radikali mainit un vispar kaut ko darit. Pacelt dibenu un iet stradat. :D . Tu vari pacelties gandriz neterejot naudu, lai tikai ir ta griba.

Atpakaļ
Tops