IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Keywords un softi

Aigars555

New member
Pievienojies
20. Novembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Radies jautājums saistībā ar keywords. Ko lietojiet? Teiksim vakar redzēju salīdzinājumu Wordtracker un keyworddiscovery un pēdējais pārleicinoši "ieliek" pirmajam. Tas gan bija keyworddiscovery mājas lapas salīdzinājums... :)
Bet nu vispār, kur vēl var redzēt cik daudz searchi ir kādam keywordam? Piemēram, trenz, Tu darbojies ar niche marketing, kādu risinājumu esi atzinis par labāko esam.

nu free, protams, tas pats wordtracker, ja esi ar mieru maksāt, tad keyword discovery, viss ir ļoti vienkārši :)

Man liekas ka pēdējā laikā ko iespaidīgāko esmu redzējis tas ir Affiliate Elite http://www.affiliateelite.com , iečekojiet viņu lapā video. Protams ir daudz vēl visādu, bet nu ši ir iespaidīga. Bet diemžēl pec ilgas meklēšanas uz haļavu pie viņas vēl nevar tikt :D

vienam es neuzticos, var būt kļūdaini (šādi iekritu vienā nišā) wordtracker rādija, ka ir apm 2000 searchi, nodomāju, ka labais būs, beigās viens burbulis vien iznācā, kad salīdzināju ar citiem. Bet galvenokārt izmantoju tikai wordtracker, bet lai "pārbaudītu" izmantoju Goole External Tool, Good Keywords, un Niche Examiner

Atpakaļ
Tops