IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

SEO Keywords majaslapas

Nu kadi tev tie produkti, ja ieliksi notievesanas lidzeklus kopa ar kadu gramatu par kulinariju, diezvai kas labs sanaks, bet ja produkti ir no vienas grupas, tad jau ari keywordi duaudzmaz attieksies uz visu kopa.

nu konkretak to visu jaskatas.
Veseliba var iedalities loti plasi.
Vai pardod tabletes vai marli. Atskiriba bus parak liela.
Bet jaskatas ari no cilveciskaa viedokla, ne tikai uz to kas labak patiks googlei. Googlei ta varbut patiks, cilvekiem ne. Sada zina daudzveidigaka informacija varbut ir labak.

KAA WAR SAVU WEBZU IEADBUT GOOGLE WSM 1MAJA LAPA ?

par 500ls iedabushu jusu lapu pirmajaa vietaa google.lv un google.com

Njaa ,, 500 Ls par shadu joku ,, :)
Es beidzot visu izlasiju, izpetiju un izmeginaju ,,, un rezultati ir graujoshi !
Beidzot sapratu kas un ka !
Shii google.com trageting lieta nemaz nav tik gruuta ,, wnk tam ir vajadziigs laicinsh lai visu saliktu pareizi ,, !
Ja kadam waig ,, raxtiet PM ,,
Pa 100 Ls tava lapa buus google.lv/google.com pirmaja lapa !

vai Money4Awardspace ir pirmajaa bietaa googles mekleetaajaa?

nee ,,
un tam tur ari nemaz nav jaabut ,, !
prieksh kam man vina del 4akareeties ? :D
shobriid man top jauns projekts ,, kuru gan es tomer cntiishos notureet 1 lapa ,, !

keywordtoolus ,, :D
njam ,,
ne nu ta jau vini ir efektiivi ,, ! Bet labak tomer ir visu bazt kopaa ,, ( google rank + keywords + advertising + ... ) un tad rezultaats ir smukinsh ,, :D

Ja mājas lapai ir vairākas lapas un katra par savu tēmu, tad keywordus liek visām lapām vienādus par visām tēmām kopā vai katrai atsevišķus par konkrēto lapas tēmu?

Atpakaļ
Tops