IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana kaut kā neredzu reālu iespēju nopelnīt

Ko tieši mēģinājusi esi, ka tāds viedoklis? Te pilns forums ar iespējām un arī reāliem pierādījumiem (kaut vai skat. manu parakstu)

Tieši tā. Ir ļoti daudz iespējas tik vajag atrast sev tīkamu un tad jau kaut kas krāsies.

Mācies un tad dari, nevis dari un pēctam mācies ...

man vajdzeja 2 gadus, lai vairs par krizi neuzrauktos! uzreiz nekas nenotiek!
signature_smileyx.jpg

Iespējas ir daudz un dikti, tikai pašam jāizdomā cik daudz laika var veltīt un jo tieši grib darīt.

Var pelnīt gan ar hyip, gan ptc, gan affiliate gan ar traffic exchange. Bet tad konkrētajai nišai ir jāvelta viss un jāseko līdzi jaunumiem, lai neiebrauktu kādos SCAMos

Iespējas ir ļoti daudz. Nupat jau arī latvju nets pilns ar padomiem, kur nu vēl svešā mēlē! :lol: Jāizlemj, cik nopietni gribi to visu, t.i. cik laika varēsi atvēlēt, jāpamācās un jāsāk darīt. Mācīties jāturpina gan visu atlikušo mūžu... bet tas jau uz visām jomām attiecas, ne tikai interneta mārketingu... :roll:

Esmu piedalījusies dažādos projektos. Gan rakstu lasīšanā , gan finansu piramīdās , affilātu programās , partneru programās , mlm. Pieredze ir liela , iesaku reālu biznesu , reālas preces , reālu komandu un biznesa veidošanu visā pasaulē. Apmācība notiek internetā , ir dažādas sadarbības iespējas.
www.mylivenwa.blogspot.com

ruda teica:
esmu mēģinājusi - laiks un nauda pašķiesta

Es esmu pievērsies tagad paid to click (PTC) lapām. Tiesa gan esmu vēl jauniņais šajā jomā. Vispirms pārbaudīju vairākus saitus, līdz atradu sev tīkamākos, reāli maksājošus un uzticamus, tad arī sāku aktīvāk ar to nodarboties. Pirmajā mēnesī bez jebkādām investīcijām nopelnīju $20! Izmaksas nevarēšu parādīt, jo neņēmu ārā, bet visu ieguldīju uzreiz tālākai attīstībai! Šomēnes, kas ir jau 2. mēnesis, kad tā aktīvāk darbojos, man šis skaitlis jau ir dubultojies un katru dienu palielinās. Galvenais ir būt aktīvam un neatlaidīgam. Izvēlēties kādu mērķi ko vēlies sasniegt un tad uz to arī tiekties. Paskatīsimies kā būs teiksim pēc pus gada. Ja viss turpināsies tāpat kā tagad, tad mēnesī pilnīgi droši varēšu saņemt 100Ls kā minimums tikai par to, ka ienācu online ik dienas un pavadīju ptc lapās mazāk kā stundu uzspiežot pāris reklāmas.

ADMINS teica:
skatos tev RealAvenger ir adsese tavaa PTC saitaa. Goglei nepatiik PTC lapas un viss kas ar to saistiits. var dabut ari banu, taa ka labak iznjem ;)

Jā, tā rūpīgāk palasīju noteikumus un sapratu, ka labāk ņemt ārā pirms neesmu dabūjis kādu banu! Daudz piemērotāks šādām lietām ir adhitz!

Nu pirmais,kas būtu jadara pirms iesastīties kaut kāda projektā,ir parbaudīt informāciju par to programu vai lapu,tā teikt gudrais mācas no citu ķļudam,muļķis no savām :)
Visvieglāk to izdarīt uzrakstot programas,kur gribi iesaistīties nosakumu un scam...tad arī noskaidrosi,vai šī programa vispar maksā saviem biedriem.

Ko sakāt par http://adf.ly/?id=1375308
http://signup.wazzub.info/?lrRef=40a5f

944s teica:
Ko tieši mēģinājusi esi, ka tāds viedoklis? Te pilns forums ar iespējām un arī reāliem pierādījumiem (kaut vai skat. manu parakstu)

Vai esi meeginaajis tirgoties internetaa ?
Tas nav forex, kaut kas loti liidziigs , tacu daudz vienkaarshaak un atraak iespeeja nopelniit lielaakus profitus. Iesaku apskatiities kompaaniju InOption

Esmu sajuusmaa :)

Kāds reāli tirgo Binārās opcijas? Populāri Latvijā vai ne visai?

Projektos lielākā vai mazākā mērā ir jāiegulda. Jautājums tikai, cik daudz mēs varam atļauties. Bezmaksas siers jau ir tikai peļu slazdos....

Es arī meklēju papildus peļņas iespējas internetā.

Mani galvenie nosacījumi interneta projektiem bija - maksimāli lielāki procenti, ātra peļņas gūšana un bez riska.

Teiksi, tādu nav! Nē, ir gan! Un labu labais - peļņu jau saņēmu otrā dienā. Galvenais, ka droši, ātri un bez riska!

Sīkāk e-pastā: vintavi9@gmail.com

Atpakaļ
Tops