IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

kas notiek?!

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
/www.bookieclub.com/idevaffiliate --->man šodien tā adrese neiet.man vienīgajai tā ir ?

sintija teica:
/www.bookieclub.com/idevaffiliate --->man šodien tā adrese neiet.man vienīgajai tā ir ?
Bljaaviens vai tad sho nevareeji ielikt pie bezteemas???????nolaaadeets kaads shim sakars ar aff????Tad jau davai visi postojam te visas aff adreses kuras neiet!!!!!! :evil:

Un ja tu neesi pamaniijusi tad tas ir Andy produkts!Un Andy ir shajaa forumaa,taapeec vareejie vienkaarshi aizsuutiit PM nevis spamot!

Andy jau neko nepateiks, hlams severis un viss.
Jau vienreiz bija nokaries, ganjau driz aizies.

parvietots uz offtopic sadalu.
un kapec doma ka viss ir ideals. katra lapa kadreiz neiet. vel trakak ir ar draugiem.lv ka neiet ta jau ir topicu kaudze forumos(piemeram datuve).

Atpakaļ
Tops