huhh... ieeju binancē un katru reizi (kopš btc pārkāpa $12'000) mana kopējā portfeļa vērtība btc izteiksmē sarūk un sarūk.. un tas nepavisam nav patīkami.
līdzīga (muļķīga) sajūta ir šorīt > btc pārsoļojis $13'000 robežu, bet dash pat mazliet noslīdējis uz leju.
Un Dash/Btc grafikā šī cenu attiecība joprojām ir sarkana > un, būšu atklāts, šī negatīvā progresija sāk radīt trauksmes sajūtu. Šeit ir šis vakardienas kriptolaiviņā pieminētais "slīdošais nazis" (nopirku Dash par BTC pie 0.0132):
un šeit šis pats slīdošais nazis "no attāluma" (1 nedēļas skats):
par spīti visam, es centīšos izturēt spriedzi un nemetīšu lejā savu pozīciju. .. šeit ielikšu dažus grafikus:
Pirms sāku ar grafikiem - Kas mani nomierina? Mani nomierina poftfeļa izteiksme fiziskajā naudā > Liekas, Nav sarukusi nemaz
Ok, aiziet grafiki
Liekas, ka Dash cena izaugs, vnk gaida savu brīdi... Dash cenas grafiks saka, ka (it kā) nav par ko uztraukties:
Salīdzinu cenas attiecībā pret ETH un arī liekas, ka Dash iepirkts pie ok cenas. Turpināšu sekot šim grafikam, jo šeit ir 2. iespēja treidot manā mīļākajā pārī Dash/Eth:
Salīdzinam cenas ar citu koinu izaugsmi $ izteiksmē un redzam, ka Dash nav unikāls gadījums
ok.. un tagad ieiesim pavisam sarkanā un asiņainā grafikā > paskatamies vēlreiz uz top $koinu veikumu, tikai šoreiz attiecībā pret $btc:
secinājumi sekojoši:
- šobrīd visi koini zaudē attiecībā pret BTC un katra altcoin pozīcija zaudē
- nav ieteicams iet "all in" nevienā altkoinā
- atkal esmu altkoinos "līdz pautiem", kad $btc aug
- trauksmes sajūta ir balstīta uz "it kā" nenopelnīto

- ja tu treido > visdrīzāk, liela tava portfeļa daļa izskatīsies līdzīgi
- būsim atklāti > viss ir ok
un kopējais skats naudas izteiksmē ir ok un perspektīvs 
.. un vēlreiz

Šeit tiek runāts par treidošanu un portfeļa apjoma palielināšanas mēģinājumiem nevis HODL

.. "holdotāji" ir pavisam cits stāsts un šī pasīvā pieeja ir kas cits un arī viņiem ir savas problēmas
jauku dienu!