IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kas nākošais?

huhh... orderi saplānoti :) .. pēdējās dienas mazliet "pačakarējos" ar mazītiņiem orderiem (daudz neriskējot) ar peļņu 2-10%

esošā situācija:

salikti orderi Binance biržā

kas tev salikts?

$dash labi iepirkts (ceru) :) .. kopā ir gandrīs 15 dashi un salikti sekojoši orderi:

dash orderi salikti binancē

------

tajā pašā laikā ir 1.7BNB .. un gribētos tos mazliet apgrozīt ar 5-10% peļņu, tomēr vispār neredzu kur... idejas? :)

kamēr gaidu DASH cenas izlīdzināšanos (pielāgošanos) > mazliet apgrozu savus BNB un liekas esmu atradis ko interesantu >> $MCO = kas ir crypto.com tokens, kurš ir jāpērk pietiekoši nopietnā apjomā un jātur, lai pieteiktos viņu #VISA kartei

mazliet apgrozu savus $BNB ar $MCO

$mco visa karte

.. pamazām pačubināsim šurpu turpu :)

.. ehh ka gribētos šo karti... tikai pārāk daudz crypto.com grib, lai pērk viņu tokenus :(

viss esošais (pēc 0.1 btc izvešanas) salikts sakojošos orderos:

viss esošais salikts sakojošos orderos

.. cenas izvēlētas "drošākas", kaut arī nāksies pagaidīt šīs ideālās cenas, ja vispār būs tuvākajā laikā..

.. īpaši uzmanīgs vēlos būt ar $dash > neesmu pārliecināts, ka esošā 0.0132 grīda izturēs, ja $btc atkal izdomā skriet uz augšu..

dzīvosim redzēsim :) .. esmu apmierināts ar esošo lietu stāvokli

orderis nostrādāja pie 0.0132, kas bija iepriekšējā grīda, viss likās lieliski... un še tev... $btc izsitās cauri $12k griestiem un $dash/btc izkrita cauri grīdai:

izkrīt $dash cauri grīdai

... nu gluži Alise Brīnumzemē :(

Alise Brīnumzemē

Brīnumzemes kaķis

huhh... ieeju binancē un katru reizi (kopš btc pārkāpa $12'000) mana kopējā portfeļa vērtība btc izteiksmē sarūk un sarūk.. un tas nepavisam nav patīkami.

līdzīga (muļķīga) sajūta ir šorīt > btc pārsoļojis $13'000 robežu, bet dash pat mazliet noslīdējis uz leju.

Un Dash/Btc grafikā šī cenu attiecība joprojām ir sarkana > un, būšu atklāts, šī negatīvā progresija sāk radīt trauksmes sajūtu. Šeit ir šis vakardienas kriptolaiviņā pieminētais "slīdošais nazis" (nopirku Dash par BTC pie 0.0132):

dash pret btc slīd uz leju

un šeit šis pats slīdošais nazis "no attāluma" (1 nedēļas skats):

dash/btc slīdošais nazis

par spīti visam, es centīšos izturēt spriedzi un nemetīšu lejā savu pozīciju. .. šeit ielikšu dažus grafikus:

Pirms sāku ar grafikiem - Kas mani nomierina? Mani nomierina poftfeļa izteiksme fiziskajā naudā > Liekas, Nav sarukusi nemaz :)

Ok, aiziet grafiki :)

Liekas, ka Dash cena izaugs, vnk gaida savu brīdi... Dash cenas grafiks saka, ka (it kā) nav par ko uztraukties:

Dash cena 1 dienas griezumos

Salīdzinu cenas attiecībā pret ETH un arī liekas, ka Dash iepirkts pie ok cenas. Turpināšu sekot šim grafikam, jo šeit ir 2. iespēja treidot manā mīļākajā pārī Dash/Eth:

cenas attiecībā pret ETH

Salīdzinam cenas ar citu koinu izaugsmi $ izteiksmē un redzam, ka Dash nav unikāls gadījums :(

kopējais top koinu performance

ok.. un tagad ieiesim pavisam sarkanā un asiņainā grafikā > paskatamies vēlreiz uz top $koinu veikumu, tikai šoreiz attiecībā pret $btc:

top $koinu veikums attiecībā pret btc

secinājumi sekojoši:
  1. šobrīd visi koini zaudē attiecībā pret BTC un katra altcoin pozīcija zaudē
  2. nav ieteicams iet "all in" nevienā altkoinā
  3. atkal esmu altkoinos "līdz pautiem", kad $btc aug
  4. trauksmes sajūta ir balstīta uz "it kā" nenopelnīto :)
  5. ja tu treido > visdrīzāk, liela tava portfeļa daļa izskatīsies līdzīgi
  6. būsim atklāti > viss ir ok :) un kopējais skats naudas izteiksmē ir ok un perspektīvs :)

.. un vēlreiz :) Šeit tiek runāts par treidošanu un portfeļa apjoma palielināšanas mēģinājumiem nevis HODL :) .. "holdotāji" ir pavisam cits stāsts un šī pasīvā pieeja ir kas cits un arī viņiem ir savas problēmas ;)

jauku dienu!

huhh.. izskatās mirklis ir klāt... gandrīz visi mani top altkoini ir zaļi pret BTC > tas van nozīmēt tikai 1 > tulīt visi būs altkoinos "līdz pautiem" un BTC skries uz augšu :/ ... jau vairākas reizes esmu šeit bijis...

visi altkoini zaļi pret btc

... $zec pret $btc tikko samainīju, nākošais cepeškrāsnī $dash orderis:

gatavojos btc lēcienam

... jā, var jau gaidīt, kad dash būs atpakaļ pret btc, bet visi zaļie altkoini man šo to ir iemācījuši :/

huhh.. viss līdz pēdējam salikts $btc

viss līdz pēdējam salikts $btc

.. tagad tikai jāizdomā pret ko mainīt.. defaultā smadzenes strādā us dašu, tomēr domas sliecās arī uz ēteri.. pēdējā laikā ir bijis pavisam kluss..

plānoju kārtīgi papētīt šo grafiku (varbūt ko esmu palaidis garām):

plānoju kārtīgi papētīt šo grafiku

liekas $zec pret $eth sasniedzis atkal labu cenu 0,335 .. es pie šīs cenas pādodu zcash pret ēteri

laba cena > zec pret eth 0,335

tikko biju uztaisījis scr, orderis jau nostrādāja..

.. iespējams jau atkārtojos kuro reizi > pēdējā laikā es sekoju līdz pārim eth/zec (uzskatu, ka zec ir krietni pārvērtēts)... un mana orderu cena pērdot zec pret eth ir 0,335. $eth pret $zec ir kā diena pret nakti > un zec ir 1/3 no eth >> neliekas atbilstoši... + zcash-am visu laiku pārmet koncentrēšanos uz founders fees un kas notiks pēc tam.. ycash tāds pats

Atpakaļ
Tops