IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

kapec man no blogspot ir pazudushas adsenese reklamas?

abolitis

New member
Pievienojies
2. Aprīlis 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
kapec man no blogspot ir pazudushas adsenese reklamas? Vislaik bija un tad vienu dienu vairs neradas reklamas. Iegaju AdSens nekas neliecina, ka es butu blokjeets un ari nekadi parkapumi nav bijushi. meginaju pa jaunu ievietot reklamas - neraadaas! :( :roll:

Pavisam vienkarshi - bloketa, parkapi kadu noteikumu. Vini nebridina, uzreiz rikojas.

Varbūt, ka nerāda tikai tev?
Piemēram, man antivīruss bloķē šadas reklāmas ;)

man ir līdzīga problēma. es esu izveidojis blogu , bet man rāda AdSense tikai daļēji.

Man ir ielikts AdSense postos, to rāda, bet vēl man ir AdSense lapas apakšā, un kreisās kolonnas augšējā šūnā - un šos divus man nerāda.

P.S. Es sēžu un Windows Vista SP2 64 bit, Firefox 3.5, antivīrusa nav, monitora izšķirtspēja 1920x1080.

Atpakaļ
Tops